(P) Un studiu Ariel analizeaza o noua realitate sociala: super-femeia

12:10, 11 Octombrie 2013 publicat în Noutati

– In perioada august – octombrie 2013, Ariel a pornit in cutarea super-femeilor din Romania, explorand universul lor si incercand s afle cum le poate susține si oferi recunoasterea public de care au nevoie.

Comunicat de presa

Un studiu Ariel realizat pe femeile din Romania arat c acestea au o imagine bine conturat despre super-femei. Astfel, se poate vorbi de un Top 5 calitți ale unei super-femei: intotdeauna are timp pentru familie (91%), este preocupat de imaginea si de sntatea ei (90%), isi petrece timpul alturi de un partener (84%), este disponibil pentru prieteni si pentru o viaț social (80%), are timp pentru hobby-uri (78%).

Citeste si:
Avon invită femeile să își împărtășească experiențele de viață în...
Avon invită femeile să își...

Acelasi studiu arat c pentru 98% dintre femeile din Romania, masina de splat este cel mai important aparat care ajut la economisirea timpului, in timp ce 96% au fost interesate de un detergent care s ofere aceleasi rezultate la un ciclu de splare mai scurt. Pentru c femeile au declarat c secretul unei super-femei este gsirea unor soluții si a unor produse care ajut la eficientizarea muncii gospodresti, alegerea partenerilor potriviți, chiar si pentru a spla rufe, este esențial pentru a reusi ca super-femeie.

Rezultatele impecabile sunt singurele rezultate care conteaz si, de aceea, Ariel este singurul detergent recomandat de Indesit, in Romania, pentru indeprtarea petelor la fel de eficient si in ciclul scurt al masinii de splat.

Citeste si:
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...
Atracția interpersonală: De...

Ariel ii incurajeaz pe consumatorii din Romania s le arate femeilor deosebite din viețile lor recunoasterea pe care o merit in fiecare zi. Peste 4000 de utilizatori au intrat pe pagina de Facebook Ariel Romania in perioada august – septembrie si au nominalizat super-femeile care le influențeaz viețile, in cadrul unei aplicații dedicate. Iar miercuri, 9 octombrie, dezbaterea moderat de Ctlin Stefnescu si susținut de Irina Schrotter, Vintil Mihilescu, Dragos Bucur si Monica Neațu a confirmat faptul c super-femeia reprezint o nou realitate feminin si cu o nou provocare social.

Ariel este un detergent inovator care livreaz rezultate impecabile, de fiecare dat. Cu tehnologia de penetrare a tuturor straturilor de fibr textil, Ariel dizolv si cele mai puternice pete. Dac vrei s afli si alte secrete care le ajut pe super-femei si fac fața provocrilor unei zile pline, intr pe pagina de Facebook Ariel Romania.
 

Foto fr si main: By Dmytro Zinkevych /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri