Sa ne imaginam o lume in care colorarea parului este eliberata de barierele care ingradesc creativitatea hairstilistilor... Libertate. Creativitate. Fara limite.

Comunicat de presa

Specialistii Wella Professionals lanseaza o tehnologie de ultima generatie in colorarea parului. Timp de 5 ani echipa formata din hairstilisti coloristi, oameni de stiinta, lideri in tendinte si artisti au lucrat impreuna la cea mai impresionanta inovatie de pana acum. Wella Professionals prezinta Color.Id lansand astfel o noua provocare a creativitatii... Redescopera pasiunea pentru colorare, fii liber sa creezi si sa le oferi clientelor tale un service inovator in salon.

Color.Id incorporeaza tehnologia InvisiDivider. Adaugat in produsele de colorare de la Wella Professionals – Koleston Perfect sau Illumina Color – Color.Id creeaza o matrice in masa de culoare si actioneaza precum o bariera flexibila separand nuante diferite. Pigmentii de culoare se misca liber in aceasta matrice oferind posibilitatea ca masa de culoare aplicata pe par sa actioneze ca de obicei. Acum, poti aplica nuante diferite una langa alta fara a folosi traditionalele folii. Color.Id iti permite sa creezi rezultate de culoare armonioase, asortate si imbinate perfect astfel incat rezultatul final sa reprezinte o culoare cu o noua identitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad A contat cine a zbierat mai tare

“ACEST SERVICE REVOLUTIONAR TRANSFORMA PROCESUL DE COLORARE IN ARTA.” Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Color Director


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri