(P) Danone ofera cel mai bun raport calitate/pret pentru iaurturi si probiotice

12:09, 6 Septembrie 2013 publicat în Noutati

Consumatorii considera ca Danone ofera cel mai bun raport calitate/pret din Romania pentru iaurturi (gama Danone) si probiotice (gama Activia)

Comunicat de presa

Consumatorii din Romania considera ca Danone ofera de departe cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca pe segmentul iaurturi si probiotice, prin gama de produse Danone si respectiv Activia.

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...

Acesta este rezultatul unei recente cercetari de piata realizata de Best Buy Award (www.bestbuyaward.org), efectuata de organizatia elvetiana ICERTIAS (www.icertias.com) in Romania. Consumatorilor li s-a cerut sa indice numele iaurtului si, respectiv, al probioticului care, in functie de experienta lor sau a celor din jur, ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca. Castigator detasat a fost Danone (pentru iaurturi) si Activia (pentru probiotice).

Suntem foarte onorati de acest premiu care recunoaste eforturile noastre continue de a furniza tuturor consumatorilor nostri produse Danone de cea mai buna calitate, la un pret accesibil. Activia si Nutriday sunt marcile preferate de iaurt alese de cei mai multi consumatori romani, iar Danone Romania va continua sa investeasca in aceste produse, pentru a ne sustine cat mai bine consumatorii in aceasta prioada dificila” a declarat Dieter Schulz, General Manager Danone Romania.

Citeste si:
Alimente care ne înalță vibrația energetică: descoperă-le și tu
Alimente care ne înalță...

Cercetarea “Best Buy Award” – Romania 2013/2014 a fost efectuata in conformitate cu prevederile Codului International de Cercetari de Piata si Sociale, care a fost adoptat de Camera Internationala de Comert (ICC) si Asociatia mondiala a expertilor in cercetare (ESOMAR). Esantionul luat in considerare de studiu este reprezentativ la nivel national pentru categoria de utilizatori de internet cu varsta de peste 15 ani.

In ceea ce priveste iaurturile, respondentilor cetateni romani, li s-a pus urmatoarea intrebare: "Precizati numele iaurtului care, conform experientei dumneavoastra personale sau din experienta celor apropiati dvs., ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca”.

In ceea ce priveste probioticele, respondentilor li s-a pus intrebarea: "Precizati numele probioticului care, conform experientei dumneavoastra personale sau din experienta celor apropiati, ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca” .

Ambele au fost intrebari deschise, adica respondentilor nu li s-au oferit variante de raspuns (a/ b/ c/...); ei au avut posibilitatea sa numeasca direct iaurturile sau probioticele care, din experienta lor personala, ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca.

De subliniat ca aceasta cercetare Best Buy Award nu masoara nici echitatea de marca, nici cota de piata, ci doar experienta si satisfactia consumatorilor fata de raportul calitate/pret al bunurilor si serviciilor.

Cel mai mare numar de persoane intervievate a raspuns la intrebarea legata de iaurturi cu: Danone.
Cel mai mare numar de persoane intervievate a raspuns la intrebarea legata de probiotice cu Activia.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri