De acum, ziua ta poate incepe cu arome racoritoare de menta si energie de ciocolata.

Comunicat de presa

Combinatia care a fascinat o lume intreaga, care a fost transpusa in mii de retete gustoase si careia i s-a dedicat chiar si o Zi Internationala (19 februarie), o poti gasi acum si intr-un shake delicios Herbalife Formula 1. Dupa ce vei gusta pentru prima data noul shake Formula 1 Ciocolata si Menta, iti vei da seama ca ciocolata si menta au fost sortite sa fie impreuna.

Noul shake Herbalife are toate beneficiile nutritionale ale shake-ului Formula 1, continand combinatia optima, perfect echilibrata de proteine de inalta calitate din soia si lapte, vitamine, minerale si carbohidrati.

Delicios si usor de preparat, shake-ul este bogat in substante nutritive esentiale pentru o masa consistenta si sanatoasa, putand inlocui cel putin una din cele trei mese principale.

In zilele calduroase, shake-ul poate fi consumat sub forma unui delicios frappe. Aroma de menta, bucatile de ciocolata si cateva cuburi de gheata iti vor oferi o varianta excelenta de mic dejun sanatos si /sau un pranz racoros.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Shake-urile Herbalife Formula 1 reprezinta cea mai buna solutie pentru obiectivele tale legate de nutritie. Cu un aport caloric controlat de 220 de Kcal per portie, racoritor, cremos si plin de prospetime, shake-ul te ajuta sa-ti controlezi aportul caloric si sa ai un nivel optim de energie.

* Shake-ul poate fi comandat prin intermediul unui Distribuitor Independent Herbalife. Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul www.herbalife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri