Enliven – unul dintre cele mai apreciate brand-uri de produse cosmetice originare din Marea Britanie, poate fi gasit in Centrofarm, singurul lant de farmacii din Romania care comercializeaza aceasta marca englezeasca, recunoscuta pentru calitatea si pretul foarte accesibil al produselor.

Comunicat de presa

Gama Enliven este foarte diversificata, cuprinzand de la sampoane cu arome de mango, zmeura, cocos sau kiwi, pana la geluri de dus, lotiuni after shave sau sapunuri lichide antibacteriene.

Prezente in peste 70 de tari din Europa de Vest, Australia sau Emiratele Arabe Unite, produsele Enliven sunt apreciate mai ales datorita raportului foarte bun calitate-pret. In farmaciile Centrofarm, acestea pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 5 si 13 lei. Astfel, chiar daca dispui de un buget redus, te poti bucura de o gama completa de produse de ingrijire.

Centrofarm pune la dispozitia doamnelor produse Enliven de ingrijire a parului cu provitamine sau cu extracte naturale de fructe: nuca de cocos si vanilie, zmeura si mar rosu, kiwi si smochine sau mango si fructul pasiunii. In plus, femeile care isi doresc un aspect mai placut si mai matasos al parului pot opta pentru un balsam de par cu aroma de zmeura si mar rosu sau pot alege un fixativ sau o spuma cu provitamine pentru o coafura de invidiat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru barbati, Enliven ofera o gama la fel de variata. Geluri de dus si deo spray-uri Original, Fresh sau Energy, sampon si balsam 2 in 1, after shave, spuma de ras si geluri de par – toate aceste produse le asigura domnilor ingrijirea completa de care au nevoie zilnic. Astfel, cu un cost redus, acestia se vor bucura de beneficiile produselor si vor arata „pur si simplu grozav!”.

De asemenea, Enliven s-a gandit si la acele persoane care de obicei impart totul, creand gama LUXURY atat pentru el, cat si pentru ea – unisex. Definite ca fiind o „atingere a luxului”, gelurile de dus si sapunurile lichide LUXURY confera o senzatie de relaxare, inviorare sau reimprospatare, in functie de aromele alese – lemn de cedru si paciuli, geranium si ardei de munte, portocala si menta proaspata.

Pe langa toate acestea, in farmaciile Centrofarm se pot gasi si produse „Enliven Active Care”, care asigura protectia si ingrijirea necesara pentru intreaga familie. Sapunurile lichide antibacteriene Original, Nourishing sau cu Aloe Vera, precum si solutia dezinfectanta pentru maini ofera protectie impotriva microbilor si a bacteriilor. In plus, apa de gura Enliven fara alcool este perfecta pentru sanatatea orala a intregii familii.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri