12:08, 2 August 2013 publicat în Noutati

Astazi suntem mandri sa va prezentam noul fard pentru pleoape Color Tattoo care promite 24 de ore de rezistenta. Intens ca o “cerneala” si rezistent ca un tatuaj!

Ca expert in machiajul ochilor la nivel mondial, Maybelline NY a fost mereu primul care a inovat, care si-a focusat cercetarile pentru a putea sa livreze cele mai bune produse pe care tehnologia le poate oferi in momentul lansarii.

Astazi suntem mandri sa va prezentam noul fard pentru pleoape Color Tattoo care promite 24 de ore de rezistenta. Intens ca o “cerneala” si rezistent ca un tatuaj!

Indrazneste sa porti culoare!

Este momentul sa te decizi! Culoare puternica sau tonuri neutre? Te anuntam ca noile Color Tattoo de la Maybelline NY tocmai au sosit si nu le vei putea rezista! O formula exclusiva de gel care rezista 24 de ore pe pleoape gratie unei tehnologii exclusive de pigmenti pe baza de cerneala.

Nuante intense

Cand vine vorba despre culoare, vorbim despre cele mai recente descoperiri ale Laboratoarelor Maybelline NY.
Cele mai bune ingrediente sunt folosite pentru a obtine o culoare cum nu a mai existat pana acum!

"Nu mai este niciun secret, tatuajele sunt in mare voga si le iubim pentru tot ce reprezinta, o emotie intensa, o traire puternica, ceva personal de care ne atasam pentru toata viata. La fel si Color Tattoo de la Maybelline New York, care inseamna mai mult decat un fard de pleoape. Cu textura sa crema - gel este rezistent ca un tatuaj, nu se sterge, nu se intinde , ci ramane intact pentru 24 de ore. Color Tattoo este usor ca o adiere si atat de simplu de aplicat ca o mangaiere. Culoarea si textura lui te vor uimi de la prima aplicare. Il poti folosi ca baza de machiaj pentru a spori intensitatea si rezistenta fardului de pleoape preferat sau il poti aplica singur. Paleta de culori iti permite combinatii cuminti pentru machiajul de zi, dar si combinatii indraznete pentru machiajul de seara. Color Tattoo inseamna versatilitate, culoare intensa si rezistenta. Tu ce TATTOO-aj alegi?" Nuck Barna


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri