Frumusetea incepe cu un strop de prospetime

Counicat de presa

Vrei sa intorci toate privirile? Ei bine, pentru a fi cuceritoare, trebuie mai intai de toate sa ai incredere in tine! Iar pentru ca prospetimea este esentiala in conturarea atitudinii si personalitatii tale, Discreet a creat noul protejslip Discreet Irresistible, cu un parfum senzual de iasomie.

Fii frumoasa si bucura-te de fiecare moment al vietii tale! Noul Discreet Irresistible iti va da incredere si prospetime, pentru ca magnetismul tau sa faca furori! Discreet Irresistible te ajuta sa te simti puternica si spontana in fata provocarilor zilnice. Pe langa aroma senzuala, parfumul florilor de iasomie este cunoscut ca fiind unul relaxant si cu efecte pozitive asupra intregului organism. Se spune ca stimuleaza creativitatea si ca naste incredere si iubire. Cu noul protejslip Discreet Irresistible, te vei simti mereu sigura pe tine. Fii “la femme irresistible“ pentru toti cei din jurul tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Cu un strop de prospetime ai acum mai multa incredere in tine. Si cand acest lucru se simpte prin privirea, atitudinea si comportamentul tau, aparitia ta este magnetica! Cu noul Discreet Irresistible ai prospetimea si increderea de care ai nevoie pentru ca tu sa iti folosesti la maxim magnetismul!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri