12:06, 3 Iunie 2013 publicat în Noutati 2 share-uri

Magazinul online Dacic Cool s-a axat, inca de la inceput, pe o oferta de produse romanesti de calitate, pe care vi le ofera la preturi prietenesti, alaturi de nenumarate cadouri si promotii.

Comunicat de presa

In felul acesta, ii incurajeaza pe antreprenorii si pe producatorii autohtoni si, in acelasi timp, sustine economia nationala.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Respectandu-si promisiunea de a aduce mereu noi si noi branduri valoroase, magazinul online Dacic Cool va ofera, incepand de acum, si produsele SanoVita. Toata lumea vorbeste astazi despre alimentatia sanatoasa, insa putine sunt companiile care respecta intru totul cerintele acesteia.

SanoVita este o firma deschizatoare de drumuri, activand in acest domeniu inca din anul 1995. Oferta SanoVita este dedicata unui stil de viata sanatos, constand in alimente obtinute din ingrediente naturale. Gama de produse este foarte larga, de la musli pana la preparate din soia. Acestea sunt alese cu mare atentie, caci toate trebuie sa respecte standardele dupa care se ghideaza SanoVita.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

Descoperiti in magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool produsele SanoVita, dintre care puteti alege musli, fructe uscate si confiate, bautura si texturate din soia, zahar brut din trestie, seminte si multe altele! Sunt la doar un click distanta!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri