(P)Haagen-Dazs Secret Sensations: Inghetata care iti trezeste simturile

12:05, 17 Mai 2013 publicat în Noutati

Haagen-Dazs, inghetata super premium numarul 1 in lume, işi rasfata consumatorii cu un nou desert gourmet: noua gama Secret Sensation in varianta family.

Comunicat de presa

Mai multe “inimi” de sos fin sunt ascunse in cremoasa inghetata Haagen-Dazs. Gama Secret Sensation Family este disponibila in 2 arome speciale, inspirate din deserturi celebre in intreaga lume: Crème Brûlée şi Chocolat Fondant :

Citeste si:
Zexe Braserie lanseaza noua colectie de ambalaje, un rezultat al...
Zexe Braserie lanseaza noua...

Creme Brulée: inghetata delicioasa cu bucati de caramel crocant, in care veti gasi ascuns, in mai multe locuri, un sos fin de caramel.
Chocolat Fondant: inghetata delicioasa de ciocolata cu bucati de prajitura brownies, in care veti gasi ascuns in mai multe locuri, sos fin de ciocolata.

Pasiunea Haagen-Dazs pentru perfectiune a fost din nou probata atat prin compozitia unica a aromelor noii game Secret Sensation, cat şi prin calitatea recunoscuta a ingredientelor sale. Toate produsele Haagen-Dazs apartin unei categorii exclusiviste de inghetate, fara coloranti si conservanti.

Citeste si:
Dulcele rece: 7 forme simpatice pentru înghețată
Dulcele rece: 7 forme...

Incepand cu 1 Mai puteti gasi produsele Haagen-Dazs CrèmeBrûlée şi Chocolat Fondant 457ml in lanturile de hipermarketuri, supermarketuri şi retelele de benzinarii din Romania. Pret recomandat 39.00 lei.

Si, tot de la 1 Mai, Haagen-Dazs, a lansat noua sa campanie in mai multe piete din lume. Campania “The House of Haagen-Dazs” – cea mai ampla realizata vreodata - este centrata pe esenta sofisticata a brandului Haagen-Dazs.

Campania il are ca imagine pe Bradley Cooper. Actorul nominalizat la premiile Academiei de film din SUA este prima celebritate care apare intr-o reclama Haagen-Dazs.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri