Sa traiesti intr-un oras mare de cele mai multe ori este un avantaj, dar nu si un atu pentru sanatatea pielii. Zilnic suntem predispusi la numerosi factori externi care, fiind nocivi, agreseaza cu timpul pielea si o degradeaza.

ALOREE - gama cosmetica pe baza de clorofila activa

Aloree, castigatoarea Beauty Organic Awards in 2011, reprezints un concept inovator de ingrijire organica, avand la baza extractul de clorofila din lastarii de orz.
Produsele Aloree sunt bogate in clorofila, polifenoli, oligo elemente si omega 3, ajutand astfel la refacerea metabolismului celular si protejand pielea de imbatranirea prematura.
Ingredientele provin din Franta, sursa 100% din regiunea Languedoc Roussillon.

Fotosinteza creaza viata, iar clorofila pastreaza tineretea

Aloree este un concept inovator de produse de ingrijire organice, folosind o procedura de extractie certificata eco (ECOCERT si COSMEBIO) , obtinad astfel ingredientul activ CHC (Chlorophyllin Hordeum Complex) din lastari de orz.

Folosind stiinta in scopul frumusetii si ingrijirii, Aloree devine brandul inovator, accesibil si contemporan ce raspunde cerintelor femeii moderne.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Gama Aloree este potrivita pentru tenurile sensibile, deoarece este testata dermatologic si nu contine parabeni, conservanti artificiali, parfum sintetic sau alergeni, parfumul natural al produselor fiind unul fresh, obtinut din molecule organice.

Aloree si Ren sunt disponibile pe www.skinmagia.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri