Vrei sa aduci un strop de distractie in viata ta? adidas iti prezinta cel mai nou parfum pentru femei, Fun Sensation. Explorand calitatile si pasiunile fetei moderne adidas, acest parfum este creat pentru femeia tanara, sociabila si cu initiativa, care jongleaza cu distractia si cu spontaneitatea.

Comunicat de presa

Fun Sensation se alatura colectiei de parfumuri adidas, ce au fost relansate in martie 2012 intr-un ambalaj modern.

Acest parfum este creat pentru tanara femeie activa ce isi doreste sa picure senzatie in cotidianul vietii sale. Este parfumul femeii care iubeste sa experimenteze iminentul si care nu se teme sa plonjeze in necunoscut. Este un parfum ce emana dorinta de distractie si de experiente noi, astfel ca Fun Sensation completeaza perfect o atitudine optimista si o viziune relaxata asupra vietii.

PARFUM STRALUCITOR, DULCE, CARE PROVOACA DEPENDENTA

Fun Sensation este un parfum cu note fructate si florale care provoaca dependenta si degaja o emotie placuta de bucurie. Parfumul emana o nota de buna dispozitie fructata: mireasmele de zmeura se imbina cu infuzia de piper rosu si cu o usoara boare de lamaie. Parfumul se continua cu mirosul dulce al trandafirilor si al violetelor, si note de lychee. La baza, parfumul dezvaluie aromele lemnului de santal, ce se impletesc cu cele de ambra si mosc, pentru a desavarsi semnatura inconfundabila a unui parfum stralucitor si seducator ca Fun Sensation.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

UN LOOK LA MODA
Ambalajul parfumului urmeaza grafica celorlalte cutii de parfum din aceeasi gama, ce a fost relansata in martie 2012 cu un design modern si colorat. Fiind cel mai recent parfum lansat, ambalajul Fun Sensation are culori contrastante ce reflecta o atitudine tinereasca, dinamica si ludica. Fundalul este asigurat de un corai stralucitor, cu litere embosate in degrade, in nuante de corai luminos, de verde fosforescent si albastru intens. Paleta de culori este una vioaie facand apel la pop fashion, la bucurie si spontaneitate.

ESENTA EMOTIEI
Gama adidas pentru femei este compusa din parfumuri ce se potrivesc oricarui moment si oricarei trairi din viata unei femei. Fie ca ne dorim un parfum care sa se potriveasca unei dispozitii relaxate sau active, fie ca traim o stare de fericire sau de reverie, ori ca tranzitam o situatie de echilibru sau de putere, adidas are 4 parfumuri ce se potrivesc acestor momente: Pure Lightness, Fruity Rhythm, Natural Vitality. Fun Sensation, fiind ultima aparitie, este cu atat mai atragator cu cat este disponibil sub forma de Apa de Toaleta, spray de corp si parfum de corp.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

New adidas Fun Sensation. Spray some fun in your life!

Gama adidas Fun Sensation include:
• Eau de Toilette (50, 30 ml) – 38,5 lei, 31 lei
• Body Spray (150ml) – 13,5 lei
• Deodorant Natural Spray (75ml) – 19,9 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri