12:03, 1 Martie 2013 publicat în Noutati

Milka, cea mai puternica marca de ciocolata din Romania atat ca notorietate, cat si ca imagine, lanseaza pralinele Crispello.

Comunicat de presa

Milka, cea mai puternica marca de ciocolata din Romania atat ca notorietate, cat si ca imagine, lanseaza pralinele Crispello.

Citeste si:
Milka împlinește 120 de ani și sărbătorește alături de români cu o...
Milka împlinește 120 de ani...

Intr-o piata extrem de competitiva, Kraft Foods Romania, parte a Mondelēz International cauta in permanenta modalitati noi de a anticipa si satisface prin inovatie atat la nivel de produs, cat si in comunicare, cerintele consumatorilor.

Plecand de la aceste cerinte, identificate in cadrul studiilor de piata, Kraft Foods Romania, lanseaza Crispello, o pralina cu o textura multipla in 3 straturi: crema de vanilie sau ciocolata, umplutura cremoasa, invelis crocant, totul acoperit cu cea mai fina ciocolata Milka. Cele doua sortimente de praline sunt ambalate individual pentru a putea fi impartite mai usor cu cei dragi.

“Crispello a fost creat pentru a oferi consumatorilor in fiecare zi motive de bucurie, diferentiindu-se astfel de celelalte praline existente pe piata ce sunt, in general, destinate ocaziilor speciale (aniversari, evenimente). Prin aceasta lansare, dorim sa extindem categoria, oferind consumatorilor nostri o pralina deosebita pentru o zi obisnuita! ”, declara Anca Romila, Brand Manager Milka.

Citeste si:
Mondelez Romania lanseaza: Milka Collage
Mondelez Romania lanseaza:...

De cate ori v-ati intrebat cum sa transformati o zi obisnuita intr-una mai altfel? Ciocolata Milka va propune o solutie inedita, o pralina deosebita pentru o zi obisnuita. A facut-o cu multa dragoste si va invita sa o incercati si sa-i spuneti daca a reusit sa va ofere un moment de bucurie.

Intra pe pagina de facebook Milka accesand http://www.facebook.com/MilkaRomania si povesteste-ne momentele deosebite petrecute alaturi de cei dragi si Crispello.

Lansarea Milka Crispello este sustinuta printr-o campanie de comunicare media integrata, iar la nivel de magazin prin executii de exceptie.

Milka ramane in topul preferintelor consumatorilor, fapt demonstrat si de studiile realizate in ultimii doi ani. Milka este marca numarul 1 de ciocolata in Romania* (cota de piata in volum si valoare). Milka este cunoscuta de catre 100% dintre consumatorii romani si a fost incercata de 76% dintre acestia in ultimul an**. De asemenea, Milka ocupa locul 2 in topul celor mai puternice marci din Romania***.

*Sursa Nielsen Retail Audit, 2012
**Sursa Ad Tracker IPSOS, ianuarie 2013
***Sursa: studiul „Cele mai puternice marci din Romania B&P Brandivia si GFK Romania”, 2010


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri