Atunci cand te gandesti la “ceva dulce” iti vine mereu in minte un moment de rasfat binemeritat, fie ca este dimineata inainte de o zi lunga de munca, intr-o pauza scurta, la birou, sau in timpul tau liber.

Comunicat de presa

Pentu orice astfel de moment, Boromir ti-a pregatit, cu drag, croissantele Doua Creme - noile produse din portofoliul Boromir, special create pentru a oferi un rasfat dublu, delicios.

Descopera cele trei sortimente cu doua creme, in trei combinatii diferite, care imbogatesc gama de croissante Boromir: ciocolata si vanilie, ciocolata si lapte-frisca sau vanilie si caise. Incearca-le pe toate si alege-ti preferatul.

Croissantele Doua Creme sunt realizate dupa o reteta speciala, prin dospire naturala, care le confera acea calitate recunoscuta a brandului Boromir. Miezul lor pufos si aromat te va cuceri pe loc.

Imparte momentele tale de rasfat cu cei de langa tine. Croissantele Doua Creme de la Boromir sunt alegerea perfecta pentru clipele in care vrei sa oferi ceva delicios celor dragi. Pastreaza-le mereu la indemana si vei fi oricand pregatita sa le faci o bucurie in plus copiilor tai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Odata cu lansarea noilor produse, Boromir le-a pregatit celor mici inca o surpriza. Ei vor putea invata cum se fabrica noile Croissante Doua Creme, printr-un joc interactiv disponibil online, pe site-ul www.impartebucurii.ro. Micii creatori de croissante care reusesc sa obtina cele mai mari punctaje vor fi rasplatiti cu premii dulci, constand in produse Boromir.

Toate detaliile despre deliciile incluse in portofoliul Boromir le poti gasi pe site-ul www.boromir.ro si pe pagina de Facebook/Boromir.

Foto fr si main: By Geshas /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri