In tinuturile inalte ale Corsicii, Laboratoarele Klorane culeg manual un fruct maiestuos si nobil, plin de aminoacizi si vitamine: Chitra.

BREVETAT

Dintre diferitele varietati de chitru cultivate in intreaga lume, Laboratoarele Klorane au ales chitrul corsican pentru pulpa sa unica si deosebit de moale. Ca toate celelalte plante folosite de Laboratoarele Klorane, extractul de chitra isi are originea intr-un program original si exclusiv, unic pentru Pierre Fabre Laboratories: Botanical Expertise, un lant de expertiza care este unic in lume si care asigura trasabilitatea si monitorizarea perfecta de la alegerea plantei pana la produsul cosmetic final.

Cules cu respect total pentru natura

Din septembrie pana in noiembrie, cand este inca stralucitor de verde si incarcat cu aminoacizi si vitamine, fructul proaspat de chitra este cules, exclusiv manual, chiar inainte de a se coace.

Extractie unica si exclusiva

Extractul este obtinut din fructul proaspat, iar apoi este integrat in produsele gamei pentru ingrijirea parului cu pulpa de chitra. Acest extract brevetat, titrat, stabilizat si standardizat care ofera astfel o activitate recunoscuta si reproductibila, include elemente care sunt esentiale pentru sanatatea si frumusetea naturala a parului (in special aminoacizii si flavonoizii).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Klorane Laboratories a selectat extractul de chitra pentru actiunea tripla asupra parului

Actiune de energizare zilnica

Extractul de chitra este bogat in aminoacizi si carbohidrati (fructoza, zaharoza, glucoza) care actioneaza in mod sinergic pentru a intari radacina si tulpina firului de par.

Actiune imediata impotriva radicalilor liberi

Extractul de chitra, in special datorita continutului sau ridicat de flavonoizi (vitamina PP), poate capta radicalii liberi si astfel combate stresul oxidativ care produce agresiuni asupra tulpinii parului (poluare, stres, UV).

Foto: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri