22 Februarie 2013 publicat în Noutati 7 share-uri

Stresul si alimentatia dezechilibrata, dereglarile hormonale, factorii genetici, inaintarea in varsta sunt tot atatea cauze ale caderii parului. Schimbarea anotimpurilor, care de cele mai multe ori ne tulbura echilibrul organismului in tranzitia de la un tip de vreme la altul, ne afecteaza si ea podoaba capilara.

Comunicat de presa

Ca sa o pastram intacta si pentru a ne bucura de parul nostru frumos intr-un mod foarte simplu si eficient, Farmec a a dezvoltat, pentru gama Gerovital Plant Tratament, Kitul anticadere par - fiole. Acest kit este un tratament cosmetic eficient impotriva caderii excesive a parului, adresat atat femeilor, cat si barbatilor.

Kitul anticadere par din gama Gerovital Plant Tratament contine 10 fiole de cate 10 ml si are o concentratie ridicata in complexe bioactive, ce incorporeaza oligoelemente, aminoacizi si vitamine esentiale. Aceste ingrediente actioneaza impreuna pentru a elimina cauzele care deterioreaza radacina firului si inhiba cresterea acestuia. Rolul lor este de a stimula circulatia sangelui la nivelul scalpului si de a regla producerea de sebum pentru a ajuta la cresterea parului si intarirea radacinei firelor existente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru efecte optime, Kitul anticadere par – fiole se foloseste timp de 1-3 luni, in doua cure de tratament pe an. Continutul unei fiole se aplica o data la doua zile, masandu-se usor radacina parului. Nu necesita spalarea parului inainte de aplicarea fiolei sau clatire, iar intre cure se poate folosi Serul Anticadere dupa fiecare spalare.

Gama Gerovital Plant Tratament contine 21 de produse si este structurata in functie de tipurile de tratament: regenerare, antimatreata, anticadere, anti-age, sebum control, intretinere si protectie. Create pe baza unor formule inovatoare in laboratoarele Farmec, produsele Gerovital Plant Tratament rezolva un numar mare de probleme ale firului de par si scalpului si se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

Kitul anticadere par – fiole si produsele Gerovital Plant Tratament pot fi achizitionate din farmacii, magazine traditionale, in supermarketuri, hipermarketuri, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri