15 Februarie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

ABC-ul nutritiei: Sfaturi si informatii pentru o alimentatie sanatoasa!

Aflati mai multe informatii si sfaturi cu privire la asocierea alimentatiei sanatoase cu un stil de viata la fel de sanatos in lectia 10 din „Abecedarul de Nutritie” - „Sa fim propriii nostri nutritionisti”.

Respectand in paralel toti acesti pasi, vom obtine cele mai bune rezultate ale procesului de alimentatie sanatoasa: mentinerea sanatatii organismului, modelarea corpului, controlul apetitului alimentar, un somn mai bun, dar si amplificarea tonusului psihic.

Despre toate acestea, precum si despre beneficiile unei alimentatii sanatoase in viata de zi cu zi, puteti citi in „Abecedar de Nutritie”, ghidul tau expert in nutritie si alimentatie, care te invata in 10 pasi simpli cum sa fii propriul tau nutritionist! Cartea include principalele reguli de nutritie populationala, necesare pentru o buna functionare a organismului, precum si toate informatiile utile pentru un stil de viata sanatos.

Editat sub egida Academiei Romane, „Abecedarul de Nutritie” este disponibil in librarii si poate fi achizitionat online pe site-ul oficial: www.abecedar-nutritie.ro.

„Abecedar de Nutritie” este o carte realizata de prof.dr. Nicolae Hancu, in colaborare cu dr. Cristina Nita si dr. Anca Craciun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri