O cana de cappuccino, cu spuma delicata și cu aroma naturala de vanilie, te va ajuta sa te deconectezi de la problemele zilnice in doar cateva secunde.

Comunicat de presa

O zi plina, cu slalom printre mailuri și lucruri urgente de rezolvat poate fi una stresanta pentru oricine, iar despre stres auzim frecvent cat de daunator poate fi. Dar ce inseamna stresul? Este acea stare de disconfort care ne impiedica sa ne simtim bine si sa ne concentram la activitatile pe care le avem de indeplinit.

Daca vrei sa evadezi cateva clipe din agitatia zilnica, NESCAFÉ iti propune o solutie rapida pentru relaxare – noul NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie. O cana de cappuccino cu spuma delicata și cu aroma naturala de vanilie, te va ajuta sa te deconectezi de la problemele zilnice in doar cateva secunde.

Cafeaua solubila 100% naturala NESCAFÉ, gustul fin de vanilie si spuma delicata si bogata reprezinta formula perfecta a relaxarii de care te poti bucura in fiecare zi. Astfel, NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie iti aduce savoarea inconfundabila a unei specialitati fine pentru un moment binemeritat dupa o zi incarcata.

Kudika Tarot

“Traim intr-o perioada in care suntem mereu pe fuga si avem putin timp pentru noi. De aceea, le propunem persoanelor care iși doresc un moment relaxant o solutie simpla pentru deconectare, care poate incepe cu o cafea buna, preparata rapid. Extindem gama ce include bauturile NESCAFÉ Cappuccino, NESCAFÉ Mochaccino si NESCAFÉ Cappuccino Alune de Padure cu un nou produs, NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie, pentru a le oferi consumatorilor cat mai multe specialitati, toate fiind perfecte pentru a incheia o zi plina.”, declara Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé.

Ce spun consumatorii despre cafea si relaxare? “O cafea gustoasa consumata dupa-amiaza este cea mai buna ocazie sa ma deconectez; imi prepar cafeaua și ma bucur de jumatate de ora de liniste” (Stefania, 27) sau “Toamna, ma intalnesc cu prietenii, ne preparam o cana de Cappuccino si stam de vorba ore in sir, iar acest lucru ne ajuta sa ne relaxam .” (Sanziana, 24 ani).

Citeste si:
Așază-te comod și relaxează-ți picioarele cu noul ritual Sabon!
Așază-te comod și...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri