Lynne Tolley, proprietara pensiunii Miss Mary Bobo in Lynchburg, Tennessee, are radacini care intrec experientele pe care cineva din zilele noastre si le poate aminti.

Winter Jack este primul lichior care are in compozitia sa, Jack Daniel`s. Acest lucru inseamna ca Winter Jack contine whiskey care trece prin acelasi proces de maturare, acelasi sistem de filtrare, picatura cu picatura prin cativa metri de carbune de artar dulce. Cu baza perfecta de whiskey, bautura are aroma Craciunului datorita mixului de arome precum cele de mar condimentat cu scortisoara si cuisoare. Aceste mirodenii transforma gustul original al clasicului Jack Daniels No.7 in cel al unei ierni perfecte.

Odata incalzita, bautura Winter Jack are gustul indubitabil al popularului whiskey din Tennessee, dar nota dominanta este cea a merelor calite care ii da lichiorului o anumita dulceata, urmata de gustul de scortisoara care ofera o aroma condimentata, savuroasa.

Winter Jack este disponibil in Romania incepand cu sfarsitul lunii noiembrie in toate retelele de hyper, supermarketuri si cash & carry din tara si se poate consuma doar in locatii selectate, in special in cele din zonele cu specific montan. Pretul recomandat este de aproximativ 40 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri