Lynne Tolley, proprietara pensiunii Miss Mary Bobo in Lynchburg, Tennessee, are radacini care intrec experientele pe care cineva din zilele noastre si le poate aminti.

Comunicat de presa

Cu mult inainte ca strabunicul ei sa se nasca (dupa care a fost numita o mica parte din Lynchburg – Tolley Town), au existat distileriile Tolley si Eaton. In zilele sale, producatorul whiskey-ului de Tennesee a fost chiar mai mare decat distileria Jack Daniel, care exista in Lynchburg din 1866.

Intr-un orasel mic precum Lynchburg toata lumea se cunoaste, intr-un fel sau altul. Bunica lui Lynne a fost sora lui Lem Moltow, nepotul lui Jack Daniel care a preluat distileria atunci cand unchiul sau a murit. Deci, Lynne este de fapt stra-stranepoata lui Mr. Jack insusi.

Asa cum Lynne Tolley a recunoscut cu onestitate radacinile sale din sud, ea a dedicat timp studierii gatitului si a lumii divertismentului si se intampla sa fie o femeie a carei ospitalitate si sarm sa vina natural, firesc.

Dupa ce a urmat clasele primare in Moore County, unul din cele mai mici comitate din Tennessee,
Lynne a fost trimisa la un internat pentru fete din Mississippi. Acolo a studiat la Universitatea din Georgia pe care a absolvit-o cu specializare in nutritie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Lynne s-a intors in Lynchburg, unde a devenit nutritionistul scolii pentru 10 districte din Sudul Tennessee. In acea perioada a luat mesele frecvent la internatul lui Miss Mary Bobo.

Dupa moartea lui Miss Mary in 1983, restaurantul a fost inchis temporar. Dar Lynne l-a redeschis in 1984 si continua sa serveasca cina traditionala la ora 13.00, in fiecare duminica, zi de zi.

Chiar si in calitate de proprietar, Lynne Tolley face ceea ce orice gazda in propria sa casa ar face. Stabileste meniurile, alegand retetele preferate care au fost servite de catre Mary Bobo de fiecare data in ultimele decenii. Supravegheaza gradina unde sunt cultivat produsele agricole folosite pentru felurile de mancare servite in restaurant si controleaza bucataria si se ocupa de conduita angajatilor. Tot ea se ocupa si de rezervari si de achizitionarea mancarii.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Dar cel mai mult, asemenea unei adevarate gazde din sudul Statelor Unite, Lynne intampina toti invitatii care vin sa serveasca masa, in fiecare zi, la Miss Mary Bobo. Si in acelasi timp le serveste pe zecile de persoane straine, cateodata reticente, care stau la masa ei. In capul fiecarei mese sta cate o doamna din Lynchburg. Cu multa energie si gratie Lynne reuseste sa-i faca pe toti sa se simta ca acasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri