Lynne Tolley, proprietara pensiunii Miss Mary Bobo in Lynchburg, Tennessee, are radacini care intrec experientele pe care cineva din zilele noastre si le poate aminti.

Lynne s-a bazat intotdeauna pe ospitalitate si pe calitatea ei de gazda primitoare pentru a dezvolta o strategie prin care invitatii ei se imprieteneasc intre ei si devin mai deschisi unii cu altii. Indiferent cat de timid sau rezervat este grupul, care de obicei include persoane din toata tara si deseori turisti din strainatate care viziteaza Lynchburg si distileria Jack Daniel, pana la sfarsitul mesei, de obicei, toti se simt ca intre vechi prieteni.

Sarbatoreste iarna cu Winter Jack!

Cea mai noua bautura de la Jack Daniel`s vine in editie limitata, pentru sezonul rece si se recomanda sa fie bauta fierbinte in zilele friguroase de iarna! Anul acesta consumatorii romani se vor bucura de gustul iernii din Tennessee prin intermediul Winter Jack. Avand la baza faimosul whiskey Jack Daniel`s No.7, la care s-a adaugat suc de mere, dar si mirodenii delicioase precum cuisoare, nucsoara sau scortisoara, Winter Jack este bautura ideala pentru a tine frigul la distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

“Mirosul, gustul de scortisoara si de mere, senzatia de cald imi aduceau mereu aminte de iarna, iar anul acesta am si ocazia sa adaug Jack Daniel’s. E o experienta completa de Sarbatori! Iarna aceasta lansam Winter Jack, o bautura care contine toate ingredientele mentionate mai sus, un Jack Daniel’s care se consuma fierbinte, in plus e o reteta creata de Lynne Tolley care e chiar stra-stranepoata lui Jack Daniel. Am bucuria sa impartasesc acest gust special si aceasta experienta cu toti consumatorii adulti din Romania. Incepand cu sfarsitul acestei luni, Winter Jack va fi disponibila in toata tara si speram ca in scurt timp Winter Jack sa devina o traditie in casele romanilor." a declarat Fady Zaidan, Country Manager Brown-Forman Romania.

“Creata initial pentru targurile de Craciun din Germania si lansata abia anul trecut, Winter Jack a fost extrem de bine primita de toti cei care apreciaza o bautura de calitate, perfecta pentru vremea rece. Reteta are la baza bautura pe care stra-strabunica mea o pregatea in casa. Jack Daniel`s se potriveste perfect cu multe tipuri de fructe, insa combinatia dintre Jack si sucul de mere care se gaseste in Winter Jack, a fost cea mai reusita. Ne bucuram ca Romania se afla printre putinele tari alese din lume in care Winter Jack se poate consuma.” a declarat Lynne Tolley, stra-stranepoata lui Jack Daniel, cea care a inventat Winter Jack si care a fost prezenta in Romania, cu ocazia lansarii bauturii.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri