18 Octombrie 2012 publicat în Noutati 37 share-uri

Hydreane BB Cream este in primul rand o crema hidratanta ce imbina virtutiile unice ale apei termale La Roche-Posay cu pigmentii corectori si iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm.

Comunicat de presa

Multumita concentratiei ridicate de Seleniu din apa termala La Roche-Posay, formula Hydreane BB hidrateaza si calmeaza pielea sensibila timp de 12 ore, oferind protectie impotriva radicalilor liberi din atmosfera. Non-comedogenica, fara parabeni si testata dermatologic, aceasta uniformizeaza si ilumineaza chiar si cea mai sensibila piele, oferind totodata un machiaj natural pe durata intregii zile.

HYDREANE BB CREAM:
1 singur gest de ingrijire.
5 beneficii pentru tenul tau.
  • Hidratare 12 ore: Hydreane BB Cream intruchipeaza puterea de hidratare si confortul gamei Hydreane. Dedicata tuturor tipurilor de piele.
  • Calmare: Hydreane BB cream calmeaza pielea si ii reduce sensibilitatea dupa numai 2 saptamani de utilizare. Multumita apei termale La Roche-Posay, a untului de shea si a complexului de uleiuri vegetale: fructul pasiunii, samburi de caise, porumb, tarate si orez.
  • Uniformizare si luminozitate a tenului: Cu o textura proaspata si usoara, Hydreane BB Cream se topeste in piele, multumita unui dozaj optim de pigmenti corectori si crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmentilor specifica BB ofera o omogenitate sporita, oferind tenului un aspect natural, placut si uniform. Rezultatul: O piele perfecta.
  • Protectie UV: Hydreane BB Cream contine un sistem de filtre solare care protejeaza pielea sensibila de efectele daunatoare ale razelor UVA si UVB. Protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12

Originile cremelor BB:
Cremele BB sau Blemish Balm isi au originea in Germania anilor 60. Dezvoltate prima oara de medicul dermatolog Dr. Christine Schrammek, acestea au fost folosite in urma procedurilor chirurgicale (interventii laser, peelinguri) pentru a estompa cicatricile si roseata si pentru proprietatile protectoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

O poveste de succes pe continentul asiatic:

In anii 80 interesul Blemish Balm se muta in Asia unde cremele BB devin un nou trend de ingrijire si machiaj. Acestea au fost supranumite ca “secretul actritelor coreene “.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri