In aceasta toamna, Hochland iti aduce “bucuria gustului” prin lansarea unei noi game de produse: branzica proaspata, disponibila in 5 sortimente. Hochland te va surprinde cu solutii rapide de gustari proaspete, sanatoase si delicioase, care vor fi pe placul intregii familii.

Comunicat de presa

Ritmul alert al vietii urbane ne preseaza sa cautam mereu solutii rapide, care sa ne faca ziua cat mai usoara. Hochland iti propune de aceasta data, o gama de gustari rapide, sanatoase si delicioase. Fie ca preferi Branza de vaci, Cottage sau Fagaras vei descoperi finetea, savoarea si gustul desavarsit al branzei proaspete Hochland.

Atunci cand esti grabita sa il lasi pe cel mic la gradinita, alergi spre birou, sau pur si simplu vrei o gustare sanatoasa inainte de sport, branzica proaspata Hochland te va insoti in fiecare zi a saptamanii, in orice forma si oriunde, pentru ca tu sa iti pastrezi vitalitatea si sa nu te abati de la stilul de viata sanatos pe care ti-l doresti.

Lucrurile bune se impart intotdeauna cu familia si cu cei dragi, asa ca pentru toti, Hochland are de acum varietati si gusturi diferite pentru toate zilele saptamanii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Te invitam sa iti alegeti sortimentul preferat din delicioasa gama a branzeturilor proaspete Hochland!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri