12:10, 3 Octombrie 2012 publicat în Noutati

Toamna asta te provocam sa traiesti fiecare clipa si sa fii mereu in forma maxima! Incearca noua gama NESCAFE 3in1 ce are cu 30%* mai putine calorii!

Comunicat de presa

Toamna asta te provocam sa traiesti fiecare clipa si sa fii mereu in forma maxima! Incearca noua gama NESCAFE 3in1 ce are cu 30%* mai putine calorii! Te bucuri de gustul de trei ori bun al cafelei tale preferate si de multe momente anti-plictiseala impreuna cu prietenii tai.

Citeste si:
Telemunca: 5 sfaturi esențiale pentru work from home 
Telemunca: 5 sfaturi...

Astazi, tot mai multi tineri sunt preocupati de continutul de calorii din produsele pe care le consuma zilnic. Pentru a veni in intampinarea lor, NestlE a renovat retetele specialitatilor de cafea NESCAFE 3in1 Original, NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild, oferindu-le acestora gustul preferat de cafea in variante ce au cu 30% mai putine calorii*. Astfel, NESCAFE dezvolta gama in concordanta cu promisiunea facuta consumatorilor, aceea de a le propune produse care sa raspunda dorintelor lor in continua schimbare.

Consumatorii cafelei NESCAFE 3in1 sunt foarte dinamici si isi doresc varietate atat in activitatile lor zilnice, dar si atunci cand consuma produsele lor preferate. Acum, acestia pot savura, in orice moment al zilei, specialitatile de cafea NESCAFE 3in1 Original, NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild, ce contin cafea solubila 100% naturala, indulcitor si au un gust delicios de lapte, ca parte a unei diete echilibrate.

Citeste si:
8 avantaje ale achiziționării de mobilier nou pentru camera dvs. de zi
8 avantaje ale achiziționării...

“Ca lideri pe piata de mixuri din Romania, inovam mereu retetele noastre pentru a raspunde trendurilor existente. Astfel, renovarea gamei NESCAFE 3in1 a pornit de la preocuparea tinerilor pentru un aport caloric redus si atentia acordata produselor pe care le consuma zilnic. Le oferim acestora aceeasi calitate a cafelei NESCAFE 3in1 intr-o varianta cu un continut caloric scazut si ii incurajam sa aiba o alimentatie diversificata.” declara Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages NestlE.

Atunci cand vor sa invinga plictiseala, acestia pot alege cafeaua preferata din gama NESCAFE 3in1. Produsele sunt comercializate pe piata in pliculete de 11 grame (NESCAFE 3in1 Original) si 10 grame (NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild).


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri