28 Septembrie 2012 publicat în Noutati 5 share-uri

La Belle Vie (www.facebook.com/labelleviecafebibliotheque) una dintre putinele cafenele in stil neoclasic frantuzesc din Bucuresti, reprezinta un concept integrat de cafenea, butic de haine si accesorii vintage si librarie.

Comunicat de presa

Cu o investitie initiala de 60.000 de euro, Monica Basu a decis ca, dupa 8 ani de corporatie, dintre care 5 ani petrecuti in departamentul de resurse umane, sa lase in urma confortul unui venit sigur si al rigorii pe care le asigura o companie multinationala, pentru a-si urma visul de mai multi ani. A mizat pe nevoia de libertate si de a face in viata acele lucruri care conteaza, mai ales pentru o proaspata mama.

“In momentul in care am decis sa fac o investitie intr-un business, am schitat planul unei cafenele si am stiut imediat ca vreau sa pun in concret aceasta idee, si nu alta. As fi putut crea un business de consultanta in resurse umane (domeniul in care am activat in ultimii 5 ani), insa mi-am spus ca rutina muncii de birou, termenele limita, presiunea bugetelor si a obiectivelor pot fi inlocuite cu intalniri cu oameni frumosi, cu momente de ragaz cu mine insami sau oferite altora intr-un astfel de spatiu”, declara Monica Basu, antreprenor si fondator al La Belle Vie Cafe- Boutique.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Arhitectura cafenelei La Belle Vie este creatia designerului de interior Dragos Lazarescu si a echipei sale de arhitecti de la Illustra Design, care aduce in Bucuresti stilul arhitectural al cafenelelor frantuzesti. Pentru aceasta s-au folosit elemente specifice cum ar fi parchetul stratificat usor antichizat, mobilierul din lemn masiv, combinatia de 3 tipuri de scaune din lemn de fag si stejar, candelabrele neo-clasice cu cristale sau tapetul inflorat si in dungi. Bibliotecile si ancadramentele sunt realizate din furnir natural, iar barul din lemn masiv de stejar cu cateva elemente clasice decorative, completeaza perfect spatiul. In zona barului s-a folosit un tapet personalizat cu imagini vintage, iar prezenta tablourilor este constanta in toata cafeneaua.


Un spatiu frumos si dedicat frumosului, La Belle Vie se adreseaza oamenilor care iubesc discretia, linistea si artele, in general celor care stiu sa se relaxeze.
Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Diminetile sunt pentru cei carora le place sa ia micul-dejun intr-o formula à la française. Dupa-amiezele sunt rezervate pentru ceai si prajituri, iar serile pentru vinuri, sampanie si multa muzica.

Spatiul este in acelasi timp alocat intalnirilor de business, seminariilor, workshop-urilor mai putin formale, expozitiilor de arta sau vernisajelor. Pentru ca incurajam antreprenoriatul si pe aceia care folosesc in mod constant spatiul cafenelei pentru intalnirile de afaceri, am creat un card de discounturi care sa ii recompenseze pe clientii vechi si pe partenerii de afaceri ai acestora.

Din pasiune pentru lectura si pentru arta, in rafturile librariei La Belle Vie se pot gasi printr-un parteneriat cu Humanitas, cele mai noi titluri ale editurii in materie de albume de arta si de istorie, sau volume de beletristica ce pot fi achizitionate sau citite de clientii cafenelei.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Buticul de haine si accesorii vintage din cadrul La belle Vie propune, in special, doamnelor o selectie de haine si accesorii purtand marca unor designeri internationali precum D&G, Moschino, Hugo Boss, Valentino sau Versace.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati la www.labellevie.ro sau la adresa Str. Andrei Muresanu 27 (Rond Dorobanti), Sector 1, Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri