25 Septembrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Incepand din aceasta toamna, Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) desfasoara o serie de promotii reunite sub numele Saptamanile sanatatii.

Comunicat de presa

O initiativa prin care platforma online Dacic Cool (www.daciccool.ro) isi propune sa atraga atentia asupra importantei unui stil de viata cat mai sanatos, dar si sa informeze publicul cu privire la anumite probleme de sanatate si la mijloacele prin care aceste probleme pot fi prevenite. Astfel, saptamana 24-30 septembrie este dedicata inimii, iar promotia consta in oferirea, ca bonus, a suplimentului nutritiv Coenzima Q10 in ulei de catina de la Hofigal, pentru comenzi de minim 30 de lei.

Coenzima Q10, cunoscuta si sub numele de vitamina Q10, ubichinona sau biochinona, a fost descoperita in 1957 de Frederick Crane. Este o substanta indispensabila vietii noastre si joaca un rol esential in producerea de energie la nivelul fiecarei celule din organismul uman. In acelasi timp, coenzima Q10 este un important antioxidant si un stimulator al sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii. Coenzima Q10 ne ajuta sa depasim mai usor starile de oboseala, sa obtinem o conditie fizica mai robusta, cu performante sportive mai bune. Nu este de neglijat nici faptul ca ubichinona contribuie la intarzierea procesului de imbatranire, jucand un rol important in pastrarea elasticitatii si aspectului placut al pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

De asemenea, coenzima Q10 ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si la imbunatatirea activitatii hepatice, dar este folosita si pentru cresterea fertilitatii. Cu cat este mai mare nivelul de coenzima Q10 din organism, cu atat creste si cantitatea de energie pe care o poate produce fiecare celula. Cele mai mari cantitati de energie sunt consumate de catre muschiul cardiac. Astfel, ubichinona este un important protector cardiac, asigurand aportul de energie necesar bunei functionari a inimii. Studiile stiintifice au evidentiat efectul benefic al acestei coenzime in cazul insuficientei cardiace congestive, precum si scaderea numarului de crize anginoase si cresterea calitatii vietii.

Spre deosebire de alte vitamine, coenzima Q10 este sintetizata in corp, insa dupa varsta de 20 de ani productia proprie de Q10 scade, in timp ce necesarul creste. De aceea, este esential un aport suplimentar de biochinona, fie din alimentatie (in special din pestii oceanici grasi, precum somonul si tonul), fie prin administrarea de suplimente nutritive. Coenzima Q10 in ulei de catina, de la Hofigal, este un produs natural ce asigura aportul adecvat de nutrienti si substante bioactive pentru corectarea deficientelor care apar la nivelul inimii, creierului, sistemului imunitar si al tuturor organelor. Suplimentul are proprietati antioxidante, tonifiante si vitaminizante, stimuleaza activitatea cardiaca, tonifica peretii vaselor capilare si contribuie la normalizarea tensiunii arteriale.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri