31 August 2012 publicat în Noutati 13 share-uri

Paiete! Catifea! Satin! Podiumurile au fost pline de texturi bogate pentru sezonul de toamna-iarna 2012-2013 la Fashion Week. Urmarind trendurile internationale, Gaal HairPlay iti propune pentru sezonul ce urmeaza culori inspirate din marile colectii, dar....pentru unghii.

Comunicat de presa

O infuzie de particule stralucitoare, finisaje metalice si holografice. Tonurile de culoare vorbesc despre pamant, dar nu sunt in mod special culori de pamant. Gandeste-te la culoarea ruginei, verdeata sclipitoare si argint. Iti recomandam utilizarea acestor nuante, a combinatiilor asemanatoare si a texturii pentru a genera impact asupra intregului look.

Gaal HairPlay te incurajeaza sa iesi din lumea obisnuita si sa alegi abstractul si lucrurile neasteptate. Totul este sa privesti lucrurile altfel si sa obtii efecte fascinante, precum si sa profiti de oportunitatile care apar. „Culoarea este un factor important in angajarea si motivarea clientilor atunci cand decid pentru un serviciu sau produs. Cunoscand acest lucru, este important pentru noi sa inovam si sa experimentam noi culori si linii de produse” a mentionat specialistul in manichiura si pedichiura de la Gaal HairPlay.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Creativitatea nu trebuie sa lipseasca, iar arta unghiilor este fara indoiala mai mult decat prezenta. Chiar daca nu esti adepta unghiilor pictate, poti experimenta o gama de tonuri vii si vibrante care stimuleaza nervul optic si iti permit sa vezi lumea altfel prin intermediul tehnicilor utilizate. Poti opta si pentru o serie de nuante maronii, cu accente de gri-verde, turcoaz sau kaki si finisate cu nuante de ciocolata si grafit.

Poti sa radiezi de fericire pura daca indraznesti sa folosesti nuante de rosu luminos, violet si portocaliu. Fii curajoasa si amesteca-le pe toate! Reconecteaza-te cu puterea ta naturala, aducand culorile intr-un punct central si combinandu-le intr-un mod creativ. Vedetele internationale, precum Victoria Beckam, sau marile case, precum Calvin Klein, au folosit deja in showurile lor aceste nuante.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

In afara de design special, tehnica si culori personalizate, unghiile au nevoie de ingrijire, iar specialistii Gaal HairPlay se pricep cel mai bine sa-ti recomande produsele potrivite pentru unghiile si mainile tale.
Asadar, INDRAZNESTE SA FII ALTFEL!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri