24 August 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Romantism si eleganta in nuante de toamna

Comunicat de presa

Romantism si eleganta in nuante de toamna

Pentru ca vara se apropie de final si pentru ca a fi femeie inseamna sa te bucuri de frumusetea fiecarui anotimp, iti prezentam cateva idei de machiaj care te vor ajuta sa te asortezi armonios cromaticii pline de romantism ale toamnei.

Vedetele acestui sezon sunt nuantele de verde, aramiu si maro, se potrivesc perfect ochilor caprui, dar si violet si mov pentru ochii verzi sau albastri.

Flormar s-a aliniat trendului si deschide acest sezon in culori sofisticate, pline de mister si poveste.

Noile farduri Quartet contin patru culori pentru un machiaj desavarsit al ochilor care vor conferii
privirii senzualitate si expresie. Datorita texturii lejere usor de aplicat, asigura o rezistenta indelungata machiajului, care ramane intact fara a se strange pe pleoape. Fardurile Quartet contin pigmenti micronizati care dau un aspect natural culorilor, pulbere de pudra care mentine starea fardului mult timp pe pleoape si extracte de perle pentru efectul de luminozitate si stralucire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Setul in nuante de maro, verde si aramiu este alegerea perfecta pentru ochii caprui si iti permite sa fii creativa, sa combini si sa te joci cu aceste culori. Pentru a realiza umbre aplica maro inchis pe partea superioara a pleoapei si continua spre coltul exterior al ochiului. Pentru baza poti folosi oricare dintre cele 3 nuante: cafeniu (potrivit pentru un machiaj de zi), verde si aramiu (arata foarte bine pentru un machiaj de seara elegant datorita particulelor de stralucire mai intense).

De la farduri in nuante de liliachiu pastel, pana la violet elecric si movul apropiat de negru, machiajul ochilor verzi sau albastri, marcheaza o frumusete usor contrastanta, extravaganta si simplu de pus in valoare. Pentru machiajul de zi puteti folosi lilachiu pentru baza si violet sau mov spre coltul exterior al ochiului pentru a crea umbre care vor conferi profunzime privirii.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

In momentul aplicarii melanjul celor doua nuante trebuie sa se intrepatrunda, trecerea trebuie sa fie una naturala. Putem realiza acest efect prin aplicarea fardului mai deschis peste cel mai inchis pe portiunea in care se unesc. Fardul Quartet de la Flormar in nuante de mov este alegerea ideala si pentru un machiaj tip smokey eyes, de seara, care arata sofisticat si intrigant in aceasta cromatica.

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt rafinamentul, misterul si romantismul, iar cel mai la indemana truc pe care il avem pentru a ne incadra in atmosfera este machiajul pentru ca de cele mai multe ori privirile comunica sentimente. Lasa-te cucerita de mirajul noilor culori si bucura-te impreuna cu Flormar de farmecul acestei toamne.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri