Gama de hrana pentru pisici SHEBA se lanseaza in Romania. Eva Longoria, noul ambasador al brandului SHEBA, transmite fidel caracterul brandului - un magnetism pur, care atrage privirile si te imbie sa te apropii, senzualitatea spiritului felin si libertatea de a-ti trai pasiunile.

Comunicat de presa

„Urmeaza-ti pasiunea” este campania prin care SHEBA si Eva Longoria le invita pe iubitoarele de pisici intr-o lume a pasiunii si a inspiratiei. SHEBA le invata cum sa aprecieze independenta si caracterul complex al pisicilor si cum sa isi traiasca viata cu pasiunea, eleganta si rafinamentul specific felinelor.


Delicate si pretentioase, pisicile au un al noualea simt culinar pentru tot ce le place. De aceea, fiecare produs SHEBA este preparat cu o atentie deosebita pentru detalii, pastrand aroma si prospetimea tuturor ingredientelor. Ca o adevarata felina, SHEBA radiaza incredere naturala si este inzestrata cu o energie pozitiva care inspira si incanta.

„Eva este ambasadorul perfect pentru SHEBA, fiind o femeie increzatoare, energica, sofisticata si frumoasa. Ideea campaniei „Urmeaza-ti pasiunea” combina pasiunea femeii pentru viata si pasiunea ei pentru relatia cu pisica. Eva a transpus intr-un mod genial aceasta idee, cu personalitatea ei tumultuoasa si placerea de a-si trai viata la maximum. Campania noastra pentru 2012 se va concentra pe sarbatorirea multor pasiuni din vietile consumatorilor nostri asa ca suntem foarte incantati sa lucram cu Eva”, a declarat Anca Musat, Marketing Director Petcare Mars Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Eva Longoria a explicat ce a atras-o sa lucreze cu SHEBA pentru campanie: „Am fost entuziasmata cand am citit scenariul de la „Urmeaza-ti pasiunea” si am aflat ca reclama va include una din pasiunile mele care iti ofera cel mai mare sentiment de eliberare - dansul. Reclama este filmata intr-un mod destul de ascuns pentru ca la inceput nu stii ca pisica este cea care ma urmareste si cred ca telespectatorii chiar vor fi surprinsi!”

Prin SHEBA, depunem toate eforturile pentru a intelege nevoile pisicii si a oferi o gama diversa si generoasa, de inalta calitate, care asigura sanatatea pisicii. Consideram ca mesele reprezinta un act de creatie zilnic – care trebuie indeplinit cu acea atentie pentru detalii care conteaza atat de mult.
Pentru pisici, SHEBA nu este doar un adevarat festin al simturilor, ci si o „portie fina” de grija pentru sanatate, oferindu-le o hrana de cea mai buna calitate.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Povestea gamei de hrana SHEBA suna astfel: o hrana apetisanta, imbietoare, creata cu un adevarat simt pentru dorintele feline.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri