6 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Te invalui in parfumuri fine, te cufunzi in catifea si matase si te delectezi cu texturi cremoase pentru ca simturile tale tanjesc permanent dupa placere.

Comunicat de presa

Atunci cand iti plimbi degetele pe piele si simti cum aluneca fin, te simti frumoasa, te simti bine in pielea ta si nu ai vrea sa renunti prea usor la senzatiile placute pe care ti le ofera. Acum nici nu mai trebuie sa ai vreo indoiala! Daca ai grija de tine si de corpul tau, te vei rasfata la fiecare atingere. Iar pentru a pastra permanent starea de bine si de sanatate, Weleda iti vine in ajutor cu o gama intreaga de produse din ingrediente naturale, astfel incat sa fii sigura ca pielea ta primeste atentia si ingrijirea de care are nevoie.

In primul rand o piele frumoasa inseamna o piele curata si ne referim aici la o curatare in profunzime. Prin exfoliere indepartezi impuritatile, dar si celulele moarte care blocheaza porii si determina aparitia iritatiilor. Lotiunea exfolianta de la Weleda cu mesteacan si ruscus ofera o curatare blanda a pielii, avand ca rezultat un aspect matasos si stralucitor. Diferenta consta in faptul ca aceasta lotiune nu contine elemente dure, puternic abrazive, ci perle fine din ceara de albine si de carnauba ce iti curata delicat corpul si in acelasi timp il hidrateaza si ii ofera prospetime. Mai mult, acestea stimuleaza microcirculatia prin masaj, activand metabolismul celular si sporind capacitatea naturala de regenerare a pielii, delicatetea cremei aparand astfel celulele vitale. Tensidele zaharoase, cunoscute pentru efectul lor de curatare fara sa usuce pielea sau sa dauneze functiei de bariera a pielii, se imbina armonios cu uleiul de caise ce are efect lubrifiant. Datorita acestui peeling delicat, pielea devine imediat mai catifelata si placuta la atingere. Aspectul si starea pielii se imbunatatesc – vizibil, sensibil, masurabil. Pret: 49 Ron.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Pentru o ingrijire completa, in combinatie cu acest peeling este ideala folosirea uleiului anticelulita de mesteacan. Exfolierea blanda este doar primul pas pentru un tratament optim, dupa care urmeaza tratamentul anticelulitic cu ulei de mesteacan. Vei vedea cum pielea incepe sa capete un aspect mult mai placut, va fi mai tonifiata si delicata la atingere si mai ales, veti scapa de aspectul inestetic al cojii de portocala.

Lotiunea de corp revitalizanta, cu citrice - 200 ml

Pentru o hidratare intensiva si de lunga durata, se recomanda lotiunea cu citrice de la Weleda care are si efect revigorant. Uleiurile de citrice in combinatie cu extractul de Aloe Vera si cu uleiurile de nuca de cocos si susan bio ofera imediat o senzatie de prospetime care iti invadeaza porii si iti hidrateaza fiecare particica a pielii. Uleiurile esentiale de citrice confera un parfum subtil, revigorant care intareste tonusul si vitalitatea pielii, trezind simturile si invaluindu-te cu energie. Testele de eficacitate confirma o crestere a hidratarii pielii cu 25 % in numai 4 saptamani. In plus, aceasta lotiune este ideala dupa expunerea la soare, revigorand si improspatand pielea.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Acest lapte racoritor si revigorant ce contine extract de Aloe Vera se aplica zilnic pe pielea perfect uscata, dupa dus sau baie. Este ideal pentru ingrijirea zilnica, pentru pielea normala, pentru intreaga familie. Pret: 71 Ron.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri