Astazi traim intr-un mediu tot mai poluat, iar produsele organice nu sunt o alternativa doar pentru dieta zilnica, ci si pentru produsele cosmetice si de ingrijire personala.

Comunicat de presa

Deoarece nu contin factori alergenici, parabeni sau derivate din animale, cosmeticele bio elimina riscul aparitiilor de alergii si afectiuni, identificandu-se perfect cu pielea.

Aportul ridicat de nutrienti, vitamine si antioxidanti, hranesc si trateaza delicat pielea si incetinesc totodata procesul de imbatranire a tesuturilor. Conceptul Biotherapy lansat in farmaciile Help Net promoveaza terapia prin natura si ideea de frumusete care incepe prin sanatate.

Vara, cand pielea este supusa unor factori externi mai agresivi cum ar fi temperaturile ridicate, praful si radiatiile UV, avem nevoie de o ingrijire speciala pentru a reduce la minim aceste efecte. Este adesea dificil sa gasim un deodorant care sa inhibe mirosurile neplacute, dar si mai important, care sa si protejeze pielea. De aceea trebuie sa ne orientam catre un produs cu o formula cat mai blanda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Deodorantele bio din gama Druide nu contin alcool, aluminiu si parabeni care favorizeaza aparitia celulelor mamare maligne, fiind foarte sigure pentru zona sensibila a axilei. Lasa pielea sa respire, ajuta la eliminarea toxinelor si au actiune antibacteriana oferind protectie de pana la 24 de ore. Sunt imbogatite cu uleiuri esentiale care emana un parfum placut, disponibil in trei variante: Green Forest (proaspat), Magnolie (floral), Citrus Zest (citric-fructat).

Pentru ca baia sa se transforme intr-un adevarat moment de rasfat si ingrijire delicata, gelurile de dus din gama Harbor INTRA cu 98% ingrediente naturale, contin agenti de curatare de natura vegetala. Curata cu delicatete iar pielea ramane catifelata, tonifiata si sanatoasa. Aromele seducatoare de lacramioare, portocal sau floare de vanilie te vor cuceri si iti vor lasa pe piele un parfum senzual timp indelungat.
22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Dupa expunerea la soare, dupa epilat sau dupa ras, pielea este deseori sensibila, alergica si uscata. Aloe Biogel de la Aboca este solutia 100 % bio naturala ce are efect emolient si reparator asupra pielii. Ideal pentru toate tipurile de piele Aloe Biogel ofera o senzatie placuta de prospetime si are un parfum natural cu ulei esential din seminte de grepfruit. Are efect calmant in cazul intepaturilor de insecte.

Vara aceasta alinta-ti simturile cu produse bio naturale care vor avea grija de pielea ta si te vor face sa simti energia proaspata a zilelor de vacanta. Cauta in farmaciile Help Net selectionate raionul Biotherapy si descopera secretul pielii sanatoase si frumoase.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri