4 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Luna iulie aduce in prim-plan un nou trend in materie de gratar – Light BBQ, noua colectie de preparate pentru gratar, din carne de curcan.

Comunicat de presa

Luna iulie aduce in prim-plan un nou trend in materie de gratar – Light BBQ, noua colectie de preparate pentru gratar, din carne de curcan, de la Penes Curcanul. Conceputa in ton cu sezonul de vara, linia include o varietate de elemente usoare si apetisante, in combinatii unice: de la frigaruile din carne de curcan, asezonate cu mirodenii si plante aromate, pana la deliciosii carnati taranesti din pulpa de curcan proaspeti si afumati, mici din piept si pulpa de curcan, gata condimentati, sau fragedul piept de curcan marinat.
 

Noua colectie, ce poarta amprenta binecunoscutului designer Penes Curcanul, este o reinterpretare a clasicelor preparate pentru gratar, propunand o linie lejera inspirata de echilibrul unei nutritii sanatoase. Carnea de curcan – elementul central al colectiei Light BBQ – reprezinta o importanta sursa de proteine, aducand ca noutate un continut scazut de grasimi, dar si o larga gama de minerale de la fier, la zinc si magneziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Piesele ce alcatuiesc linia de gratar din carne de curcan de la Penes Curcanul, Light BBQ, sunt croite pe gustul celor care adopta un stil de viata sanatos si sunt alegerea perfecta pentru dupa-amiezile in aer liber cu prietenii sau pentru cinele in familie, din serile de vara.

Light BBQ, noua colectie pentru gratar de la Penes Curcanul, isi propune sa seteze trendul acestui sezon, putand fi asortata cu orice tip de gratar, de la modelul de aragaz, la cel pentru cuptor, gratarul electric, striat sau plat, modelul pe gaz sau gratarul cu lemne sau carbuni.

Colectia poate fi gasita, deja, in magazinele proprii Penes Curcanul, dar si in principalele lanturi de hypermarket-uri din intreaga tara, la un pret accesibil. Mai multe detalii, pe site-ul www.penes.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PenesCurcanul.
 

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Foto fr si main: By Jacek Chabraszewski /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri