4 Iulie 2012 publicat în Noutati 49 share-uri

Tot mai multi nutritionisti, tot mai multe carti si emisiuni TV descriu beneficiile si importanta unei alimentatii sanatoase, alcatuite din fructe si legume.

Comunicat de presa

Din ce in ce mai multe femei sunt constiente ca pentru a-si proteja familia de boli si pentru a garanta necesarul zilnic de vitamine si minerale, este esential sa asigure un aport optim de fructe si legume in dieta zilnica a celor dragi. Alimentatia reprezinta unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza sanatatea organismului uman, dar este in acelasi timp si un element care poate fi controlat direct.

Pentru specialistii Bosch sanatatea se afla pe primul loc, motiv pentru care au dezvoltat electrocasnice care sa-i ajute pe clienti sa gateasca si sa traiasca sanatos intr-o lume in care este din ce in ce mai greu sa-ti mentii echilibrul. Astfel, sucurile suta la suta naturale, din mere, fructe de padure, morcovi, telina, fructe exotice sau orice alte fructe sau legume delicioase si pline de vitamine se pot face acum rapid, usor si igienic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Cu storcatorul Bosch se pot prepara sucuri proaspete, fara a mai fi necesara taierea fructelor sau legumelor anterior procesarii. Tubul de alimentare XXL (de 75 de milimetri) permite introducerea acestora intregi, iar filtrul cu micro-sita din otel inoxidabil permite extragerea maximului de suc, valorificând fructele si legumele pâna la ultima picatura. Recipientul pentru pulpa de fruct este detasabil si de capacitate mare (de 1,9 litri). Datorita functiei Active Motor Management, aparatul functioneaza doar daca toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcatorul de fructe si legume Bosch nu reduce doar riscul de ranire, dar previne si stropirea cu suc in toata bucataria.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri