20 Iunie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Crema pentru ochi Creme LuXury, cu aceeasi tehnologie de intinerire, asigura rezultate uimitoare si o reparare totala a zonei din jurul ochilor.

In formula Cremei pentru ochi Creme LuXury, tehnologia CellEffect este completata cu polimeri, ce confera o imediata senzatie de lifting dupa numai o singura aplicare, precum si de extracte naturale selectate pentru un efect de calmare si hidratare, reducand aspectul umflat, cearcanele si liniile fine.

„Gama de produse ARTISTRY Creme LuXury ofera cumparatorilor de produse de lux o crema pentru ochi anti-rid completa, cu o textura delicata, ingrediente si tehnologie inovatoare, toate acestea intr-un ambalaj atragator si elegant. Pentru aplicarea Cremei pentru ochi Creme LuXury recomandam o tehnica speciala, prin masaj, care stimuleaza microcirculatia din zona delicata din jurul ochilor. Textura bogata, cremoasa, non-iritanta si usoara a Cremei pentru ochi Creme LuXury permite o absorbtie omogena conferind tenului un aspect suplu. Poate fi aplicata si ca baza pentru machiaj.” a declarat Maud Pansing, Amway Beauty Director.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri