Din dragoste pentru soare si pentru pielea voatra, alegeti vara asta sanatatea si protejati-va pielea impotriva imbatranirii. Acum ne putem bucura de caldura razelor de soare.

Vara, Coenzima Q10 este o substanta care nu trebuie sa lipseasca din dieta noastra de zi cu zi, pentru ca substanta lupta cu actiunea oxidanta a radicalilor liberi. Coenzima Q10 de la Bio Elemente contine substante 100% bio, indispensabile persoanelor care se expun la soare , ajutandu-i sa isi mentina o piele frumoasa si sanatoasa.

Cine trebuie sa consume Coenzima Q10?

S-a dovedit ca dupa varsta de 30 de ani, producerea de Coenzima Q10 incepe sa scada, de aceea trebuie sa intervenim cu suplimente alimentare ce au la baza aceasta substanta. In plus incetinirea metabolismului este primul efect pe care persoanele peste 30 de ani il observa. Coenzima Q10 de la Bio Elemente este asociata cu accelerarea metabolismului si intarzie procesul natural de imbatranire. Capsulele de Coenzima Q10 mentin un tonus fizic si psihic ridicat ce ajuta la mentinerea unei sanatati fizice bune si a unei siluete de invidiat. Asocierea dintre Vitamina E si Coenzima Q10 duce la potentarea efectului antioxidant, pentru o piele sanatoasa in timpul verii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri