Din dragoste pentru soare si pentru pielea voatra, alegeti vara asta sanatatea si protejati-va pielea impotriva imbatranirii. Acum ne putem bucura de caldura razelor de soare.

Comunicat de presa

Vara este anotimpul preferat de toate doamnele si domnisoarele, dar acum, mai mult ca niciodata trebuie sa ne protejam pielea. Pentru ca o piele frumoasa inseamna in primul rand, o piele sanatoasa, primul sfat pentru a evita imbatranirea prematura a tenului este bine sa folositi suplimente alimentare ce reduc stresul oxidativ si neutralizeaza radicalii liberi. Mentinerea sanatatii pielii este prioritatea numarul 1 pentru aceasta vara, pentru a avea o piele frumoasa, fara semne vizibile de imbatranire.

Protectie pentru razele UVA si UVB

Desi in urma cu 2-3 ani, specialistii vorbeau despre suplimente alimentare pe baza de betacaroten, acum razele UVB si UVA sunt mult mai puternice si necesita administrarea unor suplimente care sa aiba efect antioxidant puternic. Razele UVA sunt cele care cauzeaza arsurile solare si determina aparitia unor modificari la nivelul tegumentului, ce pot cauza cancer. In plus, tot razele UVA sunt cele care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Solutia anti-imbatranire: Coenzima Q10

Coenzima Q10 de la Bio Elemente este un supliment alimentar natural, ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, cauzate de expunerile prelungite la soare. Suplimentele contin 30.9 mg Coenzima Q10 si ingrediente 100% bio, precum ulei de tarate de orez, lecitina din soia, ceara de albine si ulei de soia. Coenzima Q10 este o substanta ce nu este produsa direct de organismul nostru. Substanta, care ajuta pielea sa nu se deshidrateze de la soare si incetineste imbatranirea prematura a pielii. Capsulele nu contin adaos de zahar, amidon, conservanti sau arome si coloranti, neavand compusi cu efect alergenic.

Coenzima Q10 este un antioxidant similar vitaminei E, indispensabila pielii, pentru mentinerea elasticitatii si frumusetii. Protejeaza moleculele de grasime de la suprafata pielii impotriva oxidarii, fiind recomandata persoanelor cu ten gras, predispus la aparitia punctelor negre. Pentru persoanele care au probleme cu aparitia punctelor negre, soarele este inamicul numarul 1 in sezonul cald. Punctele negre reprezinta depuneri de sebum la nivelul pielii, in urma unei secretii abundente. Persoanele cu tenul gras sunt cele mai dispuse la aparitia punctelor negre, deoarece in contact cu aerul, grasimea din sebum se oxideaza si asa apar punctele negre. Rolul puternic antioxidant pe care il are Coenzima Q10 lupta impotriva deteriorarii si degenerarii celulare, intarzie imbatranirea, cauzata de uscarea tegumentului, atunci cand este expus razelor de soare. Efectele benefice asupra pielii ale Coenzimei Q10 au fost dovedite stiintific, alaturi de imbunatatirea calitatii vietii si cresterea rezistentei la efort.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri