21 Octombrie 2011 publicat în Moda 87 share-uri

Este intr-adevar o colectie foarte deosebita. Este plina de culoare si de atitudine. Iata ca proiectul brandului suedez H&M de a aduce moda high class in casele tuturor femeilor si barbatilor care iubesc moda, ajunge la un nou nivel. Dupa colaborarile cu Lagerfeld, Cavalli, Viktor&Rolf, Madonna, Lanvin, a venit si randul Donatellei Versace, o lady a designului vestimentar, sa intre in lumea H&M!

Pentru H&M, Donatella Versace s-a intors la arhive pentru a reinterpreta anumite creatii Versace clasice. Colectia pentru femei este dominata de rochii care se potrivesc perfect cu atmosfera sezonului, prezentand elemente ca pielea cu tinte si imprimeurile colorate, matasea naturala, precum si accesorii inclusiv tocuri inalte si bijuterii fantezie.

**

Ce inseamna brandul Versace?

Versace este una dintre cele mai importante marci din timpurile noastre, iar colectia lor pentru H&M va fi spectaculoasa si plina de stralucire – tot ceea ce reprezinta Versace. Donatella Versace impartasește cu noi creatii emblematice din arhive . Aceasta colaborare are un caracter omagial si este perfecta pentru sezonul petrecerilor,” afirma Margareta van den Bosch, consultant de creatie la H&M.

Versace reprezinta esenta stralucirii. Fondata in 1978 de catre Gianni Versace, a revolutionat moda prin rochiile sale indraznete si imprimeurile extraordinare, creand stiluri provocatoare pornind de la teme clasice, toate croite cu un ochi artistic impecabil. Incepand cu 1997, Donatella Versace a continuat activitatea lui Gianni Versace, ca director de creatie, asigurand evolutia marcii intr-o casa de moda de nivel mondial, la loc de frunte in ceea ce inseamna luxul astazi. Celebra in toata lumea pentru semnatura sa distinctiva, Donatella Versace este intruchiparea a tot ceea ce reprezinta casa Versace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Versace este cea mai recenta casa care colaboreaza cu H&M la crearea unei colectii exclusive cu un designer, dupa colaborarile similare cu Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo si, cel mai recent, Lanvin.

Informatii despre Versace: www.Versace.com .

Donatella Versace a purtat una din creatiile Versace pentru H&M la prezentarea de moda Versace Men din Milano, in data de 20 iunie 2011.
Foto galerie: Kacper Kasprzyk/
Foto main, front si int. art: Mert Alas & Marcus Piggott / stilist Joe McKenna

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri