21 Octombrie 2011 publicat în Moda 87 share-uri

Este intr-adevar o colectie foarte deosebita. Este plina de culoare si de atitudine. Iata ca proiectul brandului suedez H&M de a aduce moda high class in casele tuturor femeilor si barbatilor care iubesc moda, ajunge la un nou nivel. Dupa colaborarile cu Lagerfeld, Cavalli, Viktor&Rolf, Madonna, Lanvin, a venit si randul Donatellei Versace, o lady a designului vestimentar, sa intre in lumea H&M!

Conceputa de directorul de creatie al casei Versace, Donatella Versace, aceasta colectie unica este o retrospectiva a mostenirii vibrante a brandului, fiind dominata de piele, imprimeuri, culori si exuberanta, din materiale de calitate.

Colectia ofera produse pentru femei si barbati alaturi de o selectie de articole pentru locuinta. Aceasta este disponibila incepand cu 17 noiembrie in aproximativ 300 de magazine din intreaga lume, precum si online. De asemenea, Donatella Versace a creat o colectie pre-primavara pentru H&M care va fi disponibila incepand cu 19 ianuarie, exclusiv in tarile cu magazine H&M online.

„Sunt foarte incantata sa colaborez cu H&M si sa am ocazia sa ma adresez publicului lor larg. Colectia va fi chintesenta Versace, perfecta pentru H&M si pentru fanii Versace de pretutindeni,” declara Donatella Versace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară
Donatella Versace pentru H&M...

Colectia Donatellei Versace include cateva elemente ale designului ei iconic. Va invit sa priviti cu atentie aceste creatii (Vezi Galeria Foto mai jos). Creatia unui designer vestimentar de valoare este cu adevarat autentica. Va vor surprinde culorile alese si modul cum sunt ele imbinate, taieturile si cusaturile. Un designer este un adevarat creator, un inovator care ne incurajeaza sa depasim fiecare moment pe care il traim si care ne arata ce inseamna sa ai curaj si sa iti exprimi personalitatea cu lejeritate.

Cu siguranta, acest concept este unul dintre cele mai importante, pe care brandul de moda H&M reuseste sa le promoveze iata, cu ajutorul unor nume de renume din moda de inalta clasa.

Din colectia pentru femei Versace pentru H&M, o rochita neagra, de matase este decorata cu un motiv antic grecesc. Donatella a optat de asemenea pentru culori foarte eclectice: fuxia, turcoaz, galben si bijuterii spectaculoase, in acelasi timp extrem de feminine.

Printurile florale, organice sunt de asemenea alegerea ei pentru aceasta colaborare cu H&M. Gasiti in aceasta colectie si jachete de piele, decorata cu fermoare si nasturi aurii. Pasionatele de moda din redactia noastra de life-style se declara deosebit de incantat de aceasta colectie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri