15 Noiembrie 2011 publicat în Moda 25 share-uri

Ce rochie ti se potriveste?

Concert de jazz, prezentare de moda, spectacol de teatru... fii la fel de stralucitoare ca si evenimentul la care mergi

Un eveniment special este momentul ideal ca sa stralucesti. E acea ocazie de a purta cele mai interesante haine din garderoba, de a face combinatii indraznete, de a iesi in lume “costumata” intr-un mod in care n-o poti face in mod obisnuit.

Concertele, spectacolele, diversele evenimente sunt ocaziile in care iti poti etala latura stralucitoare a personalitatii, “diva interioara”. Ce poate fi mai potrivit pentru o astfel de seara decat o rochie superba, sofisticata, care sa-ti puna in evidenta formele? Chiar daca se spune ca ceea ce conteaza este frumusetea interioara, orice femeie va fi de acord ca o rochie perfecta te va face sa te simti minunat si-ti va pune in valoare si personalitatea: respectul de sine creste, ochii iti stralucesc, spatele se indreapta si nu-ti poti abtine un zambet cuceritor.

Experimenteaza! Incearca diverse combinatii de rochii, accesorii, pantofi si posete, folosind aplicatia Facebook

Ce conteaza mai mult la o rochie? Bineinteles, in primul rand, alege o croiala care sa te avantajeze: pune in evidenta punctele forte ale siluetei tale, astfel incat in ochii privitorului sa fii o diva pe covorul rosu. Poti alege modele cu spatele gol, fara maneci, cu decolteu adanc, lungi sau scurte, pe corp sau plisate, in functie de stilul care te pune in valoare. In al doilea rand, o rochie trebuie sa aiba acel detaliu special care sa atraga atentia: o broderie intereasanta, o croiala asimetrica, un detaliu neobisnuit, stralucitor, care sa vorbeasca despre tine.

Tocmai pentru a veni in intampinarea sezonului care se apropie, odata cu o pleiada de petreceri, New Look a lansat noua colectia de rochii de seara, a carei imagine este superba Kelly Brook, cunoscuta pentru formele sale feminine, ce aduc aminte de anii ‘50. Accentul cade pe detalii, broderii cu paiete, margele, pliuri delicate si alte finisaje care dau scot in evidenta caracterul sofisticat al colectiei. Asa ca va invitam sa rasfoiti galeria de fotografii si sa ne spuneti care dintre rochii vi se potriveste. Iar daca vreti sa experimentati combinatii de rochii, accesorii, pantofi si posete New Look, va asteptam sa deveniti stiliste folosind aplicatia Facebook!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri