6 Octombrie 2011 publicat în Moda 7 share-uri

Devenita o prezenta constanta in calendarul oficial al celei mai importante saptamani a modei din lume - Paris Fashion Week, Ingrid Vlasov si-a prezentat, pe 4 octombrie, colectia prêt-à-porter primavara-vara 2012.
 

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week in acest sezon: stilist - Patti Wilson, make-up artist - Sils Bruinsma, hair - Laurent Philippon, fotograf – Dan Lecca, muzica - Mode-F, productie - Mathieu Gallix.

Show-ul a avut loc in decorul glam al Salonului Opera din Le Grand Hotel Intercontinental. “Mi-a placut mult atmosfera romantica a salonului Opera. In plus, este una din locatiile folosite si de Balmain, Vivienne Westwood sau Givenchy” declaraIngrid Vlasov, despre locatia aleasa pentru prezentare.
 

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent pentru a cincea oara consecutiv la saptamana modei de la Paris.

Vedeti cateva imagini din prezentarea lui Ingrid in galeria foto de mai jos sau in intregime pe site-ul www.ingridvlasov.com.
Echipa Garbo.ro felicita prezenta nobila a lui Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week!

Foto main si int. art: Creatoarea de moda Ingrid Vlasov

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri