6 Octombrie 2011 publicat în Moda 7 share-uri

Devenita o prezenta constanta in calendarul oficial al celei mai importante saptamani a modei din lume - Paris Fashion Week, Ingrid Vlasov si-a prezentat, pe 4 octombrie, colectia prêt-à-porter primavara-vara 2012.

“Les Ailes” - colectia creata pentru sezonul primavara-vara 2012 a combinat, intr-o maniera poetica si definitorie pentru stilul Ingrid Vlasov, doua surse de inspiratie: zborul elansat sugerat de pasarile lui Constantin Brancusi si dansul-plutire si eleganta aproape imateriala din filmul “Top Hat”.
Pe podium au plutit siluete feminine, linii fluide, franjuri delicate si printuri-accent. Combinatiile de matase si dantela, decupaje si suprapuneri, dar mai ales penajul delicat si stropii revigoranti de culoare au deschis aripile unei colectii speciale intr-o cromatica aparte. Iar fotografiile (vezi galerie mai jos) surprinse in timpul prezentarii colectiei dezvaluie o prezenta romaneasca cu adevarat deosebita la sarbatoarea modei.
 
“Pentru primavara-vara 2012 mi-am lasat spiritul sa danseze... pe cer. M-am simtit ca o pasare in zbor, mi-am deschis aripile si am gasit echilibrul”, a spus Ingrid Vlasov.

Criticul de moda Alin Galatescu s-a declarat extrem de incantat de prezenta la Paris, a creatoarei romane: “Ingrid Vlasov la a 5-a colectie prezentata in calendarul oficial al Paris Fashion Week, a fost un succes deplin. Aerul boem si luxos al salii, cu imensul candelabru coborit printre fete; back-stage-ul ca o sala de receptii; colectia ca un zbor colorat de pasari-fecioare, ce tot incercau sa atrerizeze - dar spiritul couture al vesmintelor le ridicau din nou in estetic... fete lujeratice, misterioase si reci ca niste aparitii de Rusie alba; pianul recurent la Ingrid; geometria aritmetica a derularii show-ului... aerul intr-adevar parizian si aristo al intregului... ne facea sa ne simtim acasa si natural in Parisul celor mari. Bravo! Ingrid”, a scris, cu mult entuziasm criticul, pe pagina sa de Facebook.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri