Indiferent de stilul pe care il ai, catvea obiecte vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal, pentru ca ele te vor ajuta sa faci fata oricarei ocazii.
O tinuta Calvin Klein cu camasa alba


4. Fusta creion

Daca exista un element vestimentar pe care toate femeile trebuie sa il aiba in sifonier, atunci acesta ar fi "fusta creion" care este atat de stilata, feminina si care in acelasi timp poate fi potrivita cu orice fel de bluza - o camasa, un top dintr-un material vaporos, sau chiar un tricou, acestea in functie de momentul cand vreti sa o purtati. Nu trebuie decat sa investiti putin in acest obiect vestimentar care va da alurii feminine, un aer de “je ne sais quois” si eleganta desavarsita.



Fusta Yokko


5. Trei tricouri din bumbac

Trebuie neparat sa nu va lipseasca trei tricouri din bumbac de buna calitate - unul negru, unul alb si unul intr-o culoare uni, o masura carea sa va vina perfect, nici mai mica, nici mai mare. Aceste tricouri va vor "salva" din multe situatii atunci cand trebuie sa aratati impecabil. Asemeni blazerului, tricourile pot sa dea orice nota stilistica va doriti, in functie de combinatie. Pentru un smart casual puteti sa combinati de exemplu un tricou si fusta creion. Pentru o tinuta casual, tricoul se potriveste oricand jeansilor, iar daca purtati si colierul potrivt, simplitatea tricoului este usor deturnata.



Tricou alb Flo & Jo, frumos accesorizat


6. Jeansi de calitate


Fiecare trebuie sa avem macar o perche de blugi deosebiti, bine facuti, care sa ne vina perfect si care in acelasi timp sa fie confortabila. Croiala acestor blugi trebuie sa ne avantajeze cu desavarsire de aceea trebuie sa fim constiente in legatura cu tipologia noastra corporala. Daca ai picioare lungi, cel mai bine ti s-ar potrivi skinny jeansii. Daca vrei sa distragi atentia din zona soldurilor, alege jeansii evazati, iar daca ai o talie de invidiat, poate vrei sa atragi atentia prin intermediul unor jeansi cu talie inalta.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri