Aflati care sunt noutatile noului sezon in materie de vestimentatie ca sa nu fiti luate prin surprindere! Veti vedea ca toamna lui 2011 ne aduce in garderoba elemente incantatoare care ne vor stimula apetitul pentru moda. Veti purta...

• Decolteul adanc, in forma de V


Aceasta croiala a fost prezenta pe podiumurile de prezentare ale caselor de moda, anuntandu-se ca mare trend pentru Toamna/Iarna 2011-2012. Exista insa anumite riscuri in ceea ce priveste acest decolteu, fiindca el nu se potriveste oricui si mai mult decat atat, in mod ideal, ar trebui purtat fara sutien.

Dar exista o multime de alte posibilitati pentru a purta hainele croite in acest mod. Fashinising.com ne propune ca in acest caz sa inversam rationamentul dupa care ne alegem sutinele si bustierele pe care de obicei incercam sa le ascundem cat mai mult. De data aceasta, cu un decolteu adanc, ar fi cazul sa expunem o particica din ceea ce purtam pe dedesubt, alegand cu atentie un astfel de element. Ganditi-va la o lenjerie intima cu un imprimeu deosebit si frumos lucrata.






Decolteul adanc in forma de V, in colectia GUCCI Toamna/Iarna 2011; Sursa - Northfoto

Tot via Fashionising.com, va facem aceasta sugestie in legatura cu modul cum puteti purta un decolteu adanc. Tinuta este o creatie semnata Hanneli, una dintre cele mai bine contate bloggerite de moda:





• Pliurile


Pliurile sunt o idee vestimentara care traieste inca din sezonul Primavara/Vara, dar revine in anotimpul friguros pentru a-si arata cu adevarat farmecul. Pliurile va vor stimula foarte mult imaginatia fiindca permit stilizari extrem de interesante, mai ales pe timp racoros cand jocul cu texturile materialelor este atat de incitant.

Anticipand deja venirea toamnei, Ana-Maria Morodan, autoarea blogului High Street Cardigans, a realizat o astfel de tinuta, prin intermediul unei fuste visinii plisate:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri