Indiferent de stilul pe care il ai, catvea obiecte vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal, pentru ca ele te vor ajuta sa faci fata oricarei ocazii.


Tocmai pentru ca ii putem purta in orice circumstanta chiar si la birou cu o camasa, sacou sau blazer pentru un business-casual, pentru a-i pastra seara la party-ul cu colegii combinati cu un top, jeansii au devenit obiecte vestimentare nelipsite din garderoba noastra.


7. Un cardigan

Atunci cand vremea este inselatoare sau daca zilele calduroase de vara te gasesc blocata intr-un spatiu cu aer conditionat, poti sa iti tii la indemana un cardigan pe care il poti purta de asemenea, pe umeri atunci cand iti este racoare. Acest obiect vestimentar este de asemenea foarte versatil, potrivindu-se cu usurinta oricarei tinute, mai ales daca alegeti si o culoare neutra.



Cardigan bej Larissa



8. Little Black Dress


Little Black Dress... Orice femeie trebuie sa aiba o rochie superba, neagra, simpla, care sa o faca sa se simta magnific intr-o seara speciala. Cumparati-va o rochita neagra care sa fie confectionata dintr-un material placut la atingere. Evitati materialele care pot sa anuleze efectul flatant la adresa figurii feminine, cum ar fi matasea nenaturala.


Rochie neagra La Femme


9. Pantofii pump negri

Este bine sa cheltuiti mai mult pentru pantofi cu toc clasici – tipul “pump”. O pereche de pantofi negri clasici, de calitate, spre exemplu, poate fi purtata cu orice si in acelasi timp "vor trai" o vesnicie fara sa fie demodati. Investiti pentru acest tip de incaltaminte deoarece aceasta poate fi in acelasi timp destinata ocaziilor cand trebuie sa aratati business: munca, interviuri pentru angajare, internshipuri, conferinte, cine speciale, etc.


Stilul pump de la Sepala


10. Geanta de zi

... mare si incapatoare, neagra sau maro (fiindca aceasta culoare poate fi usor asortata), care ne poate ajuta sa depasesim agitatia unei intregi saptamani.



Geanta Active Wear

Foto front si main: Shutterstock

Articol preluat via Envy.ro


Foto front, imaginea unui stil vestimentar creat de catre
Ninzz, prin intermediul aplicatiei My Set.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri