O femeie stilata stie ca a se imbraca sexy denota abilitatea de a crea un balans intre iluzie si simetrie. Este o mare diferenta intre a fi imbracata frumos si a arata 'bitchy'. Nu credeti? - aceasta este una dintre problemele vestimentare ale multor femei din Romania. Oriunde intorci privirea vezi incercari nereusite de "a fi sexy", incercari ce se transforma chiar intr-o anume forma de auto-anulare...

creatie House of Fraser

Nu uita, alege-ti rochia potrivita in functie de forma corpului! Un alt secret al femeilor care stiu sa arate cu adevarat sexy si care trebuie mentionat este rochia creata in anii ’80 de catre designerul Hervé L. Leroux de la casa de moda Hervé Léger (Vedeti imagini). Aceasta rochie este clasica dar chiar si acum, ea este in acelasi timp, extrem de actuala. Aceasta rochie a fost gandita pentru a sublinia frumusetea trupului feminin si se potriveste aproape tuturor femeilor, mai mult decat atat, purtarea ei transcende orice regula vestimentara sezoniera.

Rochia Hervé Léger poate fi considerata o reteta a succesului – se muleaza perfect asemeni unui bandaj (in limba engleza aceasta rochie se numeste chiar “bandage dress”), pe corpul frumos. Este o rochie care a fost creata special pentru femeile care au incredere in felul in care arata, dar aceasta are si meritul de a da un efect sculptural trupului. Ea le poate face pe femeile care o poarta sa arate chiar mai bine.

Cum ar veni o "rochie Hervé Léger" unei plinute:

Foto: site-ul pentru cumparaturi online www4.jcpenney.com

Cum ar veni o rochie "stil Hervé Léger" unei femei slabe:

Sursa imagine: Envy.ro

4. Detaliile conteaza

Nu uita sa daugi un strop de parfum tinutei tale, sa ai o manichiura si o pedichiura perfecta si de-asemenea, o coafura deosebita si astfel iti vei putea completa o imagine "sexy" perfecta.

De asemenea, trebuie sa ai mare grija la modul cum iti accesorizezi tinuta. Poti sa fii imbracata minunat, iar hainele alese sa iti vina extrem de bine. Daca nu vei sti insa sa adaugi geanta potrivita, bijuteriile si haina potrivita, tot efortul tau de a arata bine, poate fi risipit.

Foto front si main: Shutterstock

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri