Little Black Dress... Orice femeie trebuie sa aiba o rochie superba, neagra, simpla, care sa o faca sa se simta magnific intr-o seara speciala. O singura rochie neagra, atat de multe posibilitati... Cum sa porti o "little black dress" pentru a straluci in seara petrecerii?

Magia rochiei neagre

O Little Black Dress va poate “salva” in orice clipa, pentru ca simplitatea si eleganta negrului permit atat de multe variatiuni. Imbracata intr-o rochie neagra, accesorizata in mod ideal, cu siguranta te vei simti fermecatoare, vrajindu-i pe toti.

foto: FotoDawg

Cum sa porti o “little black dress” pentru a straluci in seara petrecerii?

Pe de-ntregul in negru, asemeni lui Heather Graham...

Sau...

Cu margele din perle si dantela

Un sal superb din dantela care sa iti acopere umerii si un colier din perle vor transforma rochia ta in ceva foarte special, iti vor da o alura clasica si naturala. Este vorba despre o eleganta simpla, totusi foarte “de effect”. Evident, la o astfel de tinuta, pantofii cei mai potriviti sunt de lac.


Diamante si Catifea

Cercei, colier din diamante sau o bratara din diamante – nimeni nu are nevoie de mai mult decat unul dintre aceste accesorii. Adauga o jacheta din catifea croita intr-un mod spectaculos si finiseaza acest look cu un zambet larg si o pereche de sandale elegante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Cu blazer


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri