Little Black Dress... Orice femeie trebuie sa aiba o rochie superba, neagra, simpla, care sa o faca sa se simta magnific intr-o seara speciala. O singura rochie neagra, atat de multe posibilitati... Cum sa porti o "little black dress" pentru a straluci in seara petrecerii?

De exemplu un blazet din tweed si o esarfa colorata din matase, aproape ca vor reusi sa duca o little black dress la birou. Leaga-ti esarfa intr-un nod in jurul gatului sau aranjeaza-o in jurul umerilor, pe deasupra jachetei din tweed. Cat de bine se vor potrivi o pereche de pantofi rosii, pentru a pigmenta si mai tare aceasta tinuta! Sau, tot cu blazer...

foto: MAEGAN@.

Accente de Rosu

Nici un barbat nu poate rezista farmecului unei femei imbracate intr-o rochie neagra, accesorizata cu rosu. Pune-ti un sal rosu de matase, diamante si o perche de pantofi pumps rosii, stralucitori si vei crea un efect irezistibil. Sau un brau si cercei rosii, ca in imaginea de mai jos:

foto: RKHawaii

Inseratii de auriu sau argintiu

Innoada un snur auriu sau argintiu in jurul soldului sau aranjeaza-ti intr-un mod inedit un sal de "bun-gust", crostet din fire stralucitoare. Poate un bolero crosetat din fire aurii sau argintii... O pereche de pantofi albastri (pentru a realiza un contrast) sunt cei mai potriviti unei astfel de tinute, cu ajutorul careia vei lasa cu siguranta, o amprenta in jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)
Asa a aratat actrita Taylor Spreitler la un eveniment monden american.

Un look simplu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri