Primele doua zile ale festivalului vor fi dedicate vernisajelor si workshopurilor. Astfel, in prima zi The ARK va gazdui o colectie impresionanta de fotografie care va reuni unele dintre cele interesante fotografii de moda si lifestyle ale momentului.

Comunicat de presa

Pentru ca lumea modei din Romania avea nevoie de un eveniment de amploare, care sa o sarbatoreasca asa cum se cuvine, a aparut AVANPREMIERE-Fashion and Life-style Fest, o manifestare moderna si complexa, dedicata artelor si stilului de a trai in noul secol. Prima editie a festivalului se va desfasura intre 16 si 18 noiembrie, in doua dintre cele mai avangardiste si emblematice locatii din Bucuresti, The ARK si Muzeul National de Arta Contemporana, si va cuprinde expozitii de fotografie, instalatii, video, workshopuri si prezentari de moda.

Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitate, precum AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest. Vorbim despre un festival national cu preocupari europene, prin marime, participanti, arie de abordare a temelor si domeniile de larg interes si de maxima modernitate si actualitate. In plus, AVANPREMIERE este o expresie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, in contextul atit de special al anului 2010”, explica Alin Galatescu, directorul festivalului.

Primele doua zile ale festivalului vor fi dedicate vernisajelor si workshopurilor. Astfel, in prima zi The ARK va gazdui o colectie impresionanta de fotografie care va reuni unele dintre cele interesante fotografii de moda si lifestyle ale momentului. Inaugurarea expozitiei care va ramane deschisa timp de o luna va fi precedata de un workshop dedicat evolutiei modei in contextul actual si specificului ei in sec XXI. Registrul va lua o usoara alta turnura in cea de-a doua zi cand va fi deschisa publicului o colectie de lucrari dedicate habitatului, care va reuni o serie de decoratiuni interioare, sculpturi si instalatii inedite. Workshopul zilei de 17 noiembrie ii va provoca pe cei prezenti la discutii despre Lifestyle-ul noului secol si Internetul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Alertă fashion pentru toți iubitorii de denim: BLUGII AMPLI, trendul de bază al primăverii! 10 modele de jeanși largi 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

AVANPREMIERE aduce impreuna si prezinta o formula inedita in care domenii creative nu fac altceva decat sa defineasca conceptul de a fi, al individului dar si al colectivitatii – definind astfel in fapt un life-concept ultramodern”, spune arhitectul Tudor Vlasceanu (“Unu la Unu”)

Gala AVANPREMIERE, ajunsa in acest an la cea de-a 7 editie, va inchide cele doua zile de dezbateri si vizionari cu un regal dedicat modei romanesti, in cadrul caruia vor fi prezentate in premiera cele mai noi colectii pentru sezonul primvara-vara 2011. Pe podium vor urca creatiile celor mai in voga 10 designeri ai momentului, atat nume mari, cat si debutanti cu o viziune interesanta. Defilarile vor avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri