22 Mai 2024 publicat în Moda 9 share-uri

Vara 2024 aduce cu sine o revenire spectaculoasă a genților de rafie, transformându-le într-un accesoriu esențial pentru orice garderobă de sezon. Cu un aer boem și o versatilitate remarcabilă, gențile de rafie sunt perfecte pentru a completa orice ținută estivală, de la cele casual și până la cele elegante.

DESCHIDE PREZENTAREA

Tendințe în materie de genți de rafie:

Culori și texturi: Culorile vibrante și pastelate domină paleta de nuanțe pentru gențile de rafie în vara 2024. Texturile naturale, împletite manual, adaugă un plus de autenticitate și stil.

Forme variate: De la modelele tradiționale, rotunde sau ovale, până la cele geometrice și neobișnuite, gențile de rafie se reinventează în forme diverse care atrag atenția.

Detalii distinctive: Franjuri, barete din lanțuri și accente metalice sunt detalii care transformă gențile de rafie în piese statement ale sezonului.

Versatilitate: Gențile de rafie nu sunt doar pentru plajă; ele pot fi purtate cu succes la evenimente, la cumpărături sau chiar la birou, datorită designurilor elegante și bine structurate.

Cu ce să porți gențile de rafie?

Cu ținute casual: Asortează o geantă de rafie cu o rochie vaporoasă sau cu un set de top și pantaloni scurți pentru un look relaxat, ideal pentru plimbările pe faleză sau la terase.

Pentru ocazii speciale: Alege o geantă de rafie cu detalii sofisticate pentru a completa o rochie elegantă la un cocktail sau la o cină în oraș.

La birou: Optează pentru o geantă de rafie structurată, cu un design minimalist, pentru a adăuga o notă de originalitate ținutelor office.

Gențile de rafie sunt un tribut adus naturii și simplității, dar și o declarație de stil în lumea modei. În vara 2024, ele se dovedesc a fi nu doar practice, ci și un element de design care poate transforma orice ținută.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri