O pereche grozavă de bocanci reprezintă încălțămintea ideală atât pentru toamnă, cât și pentru iarnă. Bocancii te vor ajuta să transformi orice ținută banală într-una fabuloasă, oferindu-i interes și stil. Bocancii, indiferent că este vorba de bocanci combat, înalți, cu șireturi sau până la glezne, au fost la modă întotdeauna și, cel mai probabil, se vor menține mereu în tendințe.

Cu ajutorul lor, poți obține o varietate de ținute vestimentare, bucurându-te totodată de confortul de care au nevoie picioarele tale. Bocancii sunt deosebit de versatili și se pretează mai multor stiluri vestimentare, inclusiv casual, streetstyle, athleisure și chiar elegant. Poți purta o pereche de bocanci la blugi, pantaloni chino, dar și la pantaloni scurți, rochii, fuste și chiar la pantaloni de trening sau la leggings. Fie că este vorba de o întâlnire de seară sau de o zi încărcată de drumuri și de activități, te poți baza pe bocancii tăi.

Iată cum îi poți purta pentru a arăta grozav și pentru a te simți confortabil:

Bocanci de damă – cu o ținută monocromă

Dacă ești în căutarea unei perechi de bocanci, ia în considerare un model cât mai versatil, care să se potrivească cu majoritatea pieselor vestimentare din garderoba ta. Cu o pereche de bocanci combat negri, vei fi surprinsă cât de multe ținute poți obține. Poartă bocancii la o ținută all-black și impresionează-i pe cei din jur cu o ținută sofisticată, impunătoare și la modă. O ținută complet neagră este o modalitate foarte ușoară de a include bocancii în stilul tău vestimentar. Vei obține un aspect elegant și monocromatic, dar și confortabil și practic.

Bocanci cu pulover oversize pentru confort sporit

Dacă te așteaptă o zi încărcată și vrei să ai parte de cel mai ridicat nivel de confort, dar fără să îți sacrifici stilul, atunci pregătește-ți bocancii și paltonul preferat. Vei obține o ținută elegantă și la modă, dar și călduroasă, adică tot ce ai nevoie pentru vremea rece. Poartă bocancii cu o pereche de blugi negri, un pulover gros cu guler înalt și un palton maro-camel. Vei obține un look elegant, sofisticat, iar tu te vei bucura de confort și de căldură în ciuda temperaturilor scăzute.

Bocanci cu un cardigan lung

Un mare avantaj al bocancilor este acela că pot fi purtați o perioadă lungă de timp, din toamnă și până în primăvară târziu. Îi poți purta în mijlocul iernii cu geci groase și paltoane călduroase, dar și primăvara cu jachete din denim, cu geci din piele sau doar cu un cardigan lung. Purtând bocancii cu un cardigan lung, vei obține o ținută grozavă, la modă, confortabilă și perfectă pentru trecerea de la iarnă la primăvară. Pentru un aspect simplu, poartă sub tricou un tricou de bază alb sau negru. În ceea ce privește pantalonii, poți purta fie blugii tăi preferați, o pereche de leggings negri, fie o pereche de pantaloni scurți din lână. Cu o pereche de bocanci, ideile de ținute la modă sunt aproape nelimitate.

Foto: Adobe stock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri