Deja din anii 70 și 80 ai secolului trecut au fost purtații de iubitorii stilului skinheads și punks. În prezent, pe lângă evidențierea extravaganței, croiala acestor pantofi îți permite să îi adaptezi diverselor stiluri de îmbrăcăminte. Și nu este de mirare că încă atrag multă atenție.

Căci pantofii Dr. Martens sunt o încălțăminte iconică care, de-a lungul anilor, fiind o expresie a independenței și originalității, și-au câștigat un loc binemeritat în lumea modernă, mai casual a modei.

Pantofii Dr. Martens – oricând, pentru oricine

Pantofii Dr. Martens pot fi purtați cu orice, ceea ce va îmbogăți cu gust stilul pe care îl prezinți. Avantajele încălțămintei nu se termină însă doar cu aspectul, deoarece manopera atentă și solidă face ca încălțămintea să fie incredibil de confortabilă și, cel mai important, foarte durabilă. Și toate acestea datorită pernei de aer situată în călcâi, care este unică pentru pantofii Doc Martens, și care previne șocurile picioarelor, și astfel reduce riscul de rănire. Acest mic detaliu face ca pantofii Dr Martens să fie unul dintre cei mai buni pantofi ortopedici, care a fost de fapt intenția inițială a medicului german - creatorul pantofilor Doc Martens.

Brandul Dr Martens a lansat deja diverse modele de pantofi, de aceea merită să verificați gama de pantofi Dr. Martens . Cu toate acestea, una dintre principalele caracteristici comune acestei încălțăminte este materialul din care a fost realizată. Pantofii Dr. Martens sunt în mare parte pantofi din piele, de foarte bună calitate.

Cu ce stiluri se potrivesc pantofii brandului Dr. Martens?

Pantofii Dr. Martens sunt atât de versatili încât nu este nicio problemă să-i introduci în orice tip de ținută la modă. Totul depinde de fapt de culoarea și modelul și, desigur, de stilul preferat.

Compania Dr. Martens are în colecția sa nu doar cizme, ci și adidași, trappers și chiar sandale. Prin urmare, încălțămintea brandului este ușor de asortat cu diverse stiluri pentru fiecare sezon. De ce sunt atât de populari?

  • Pantofii vor adăuga farmec femeilor într-o ediție mai elegantă și se vor potrivi cu siguranță bărbaților cărora le plac hainele clasice, așa cum sunt disponibile și în oferta brandului Champion.

  • Pantofii Dr. Martens sunt adesea purtați la concerte și festivaluri de iubitori ai diferitelor genuri muzicale.

  • Moda de stradă arată că nu trebuie să urmezi reguli stricte de stil pentru a arăta bine. Pantofii Dr. Martens pot fi văzuți în stilul grunge, care în sine este o fuziune a mai multor croiuri și stiluri unice. Desigur, aici nu este loc pentru simplitate și banalitate.

  • Acești pantofi se vor potrivi perfect cu o fustă, un tricou și un cardigan și chiar vor adăuga farmec purtându-i cu o rochie aerisită pentru vară.

În ce culori sunt disponibili pantofii Dr. Martens?

De-a lungul anilor de prosperitate înfloritoare a uneia dintre cele mai recunoscute mărci de încălțăminte solidă din lume, compania a reușit să lanseze versiuni de culoare tot mai noi ale pantofilor Doc Martens sub aripile sale pentru a atrage gusturile unui grup și mai mare de clienți. Și deși există o mulțime de culori din care să alegi, uneori merită să-ți iei ceva pur trivial. Este vorba despre negru clasic, care conferă subtilitate și simplitate aspectului, și se va potrivi perfect cu orice ținută, chiar și cu cele din colecția Rick Owens pe prm.com.

Următorul model cel mai popular este roșu vișiniu. Pantofii bordeaux nu numai că subliniază feminitatea, dar prezintă și sexul frumos plin de grație, în timp ce în ținutele masculine adaugă clasă. În plus, poți găsi modele în mov, albastru, verde și chiar roz.
De asemenea, în colecțiile brandului sunt și pantofi cu modele florale, curcubeu provocator și chiar pasteluri holografice. Aceste modele își vor găsi cu siguranță admiratorii, al căror principal motto de viață este extravaganța.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri